9.8 2013

18 oktober: Babymåleri

Fotograf: Åsa Lundén

Den 18 oktober 2013 blir det både babyvisning och babymåleri! Kom och måla med din bebis efter en inspirationsvisning av Ryskt avantgarde!

Moderna Museet Malmös babyvisningar är ett uppskattat sätt för småbarnsföräldrar att i egen takt och tillsammans med sina små få uppleva museets utställningar. I vår erbjöds för första gången babymåleri, vilket blev väldigt uppskattat av både bebisar och deras vuxna. I höst blir det ett nytt tillfälle för de allra minsta att bekanta sig med konstnärliga uttryck. Först tittar vi närmare på utställningen Ryskt avantgarde, som presenteras det banbrytande ryska avantgardet från 1900-talets första hälft.

Efter visningarna får de allra minsta måla med hela kroppen i Verkstan. Vi använder förstås giftfria färger! Räkna med mycket skratt och kladd. Vi rekommenderar oömma kläder och för den som har möjlighet är det bra att ta med en handduk.

Om aktiviteterna 18 oktober:

Visning och måleriverkstad kl. 11.15-13.00 och 13.15-15.00.

OBS! Båda grupperna är fullbokade.