Moderna Museet i Stockholm

Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

24.3 2017

Filosofisk natt på Moderna Museet lördag 17 juni 2017

Håller vi alla på att förvandlas till cyborger? Är vi djur, människor eller maskiner? Hur förhåller vi oss etiskt till andra levande varelser? I juni är du välkommen till en fullspäckad natt med samtal, debatter och konstnärliga inslag på temat naturen och det artificiella.

Från kl 19 till 03 lördagen 17 juni 2017 kan du lyssna till samtal och delta i debatter kring angelägna frågor om hur våra liv och vår miljö förändras genom teknik. Vilken politisk ställning går det att ta i en sådana frågor? Våra utställningssalar, Restaurangen, Baren och Auditoriet tas över av tänkare, konstnärer och artister från Sverige, Frankrike och Tyskland till sent inpå natten. Alla programpunkter hålls på engelska och det är fri entré.

Kvällen är ett samarrangemang mellan Moderna Museet, Södertörns högskola, École normale supérieure, Institut français och Goethe – Institut Schweden.

Publicerad 24 mars 2017 · Uppdaterad 6 april 2017