Group 2

Restaurangen Moderna Museet i Stockholm Foto: Miki Anagrius

Restaurangens lunchmeny

I köket inspireras vi av de bästa råvarorna för säsongen allt för att arbeta så hållbart som möjligt. På vardagar mellan kl 11 och stängning serverar Restaurangen lunchbuffé och det finns alltid fräsch sallad, soppa, matiga mackor och goda hembakade kakor.

Dagens rätt

I dagens rätt ingår en generös salladsbuffé och kolsyrat vatten
120 kr
Kaffe på maten
15 kr

Tisdag 22.8

66 grader värmlandskarré med citron- och örtcrème samt rostade rotfrukter (L)

Onsdag 23.8

Sydfransk fiskgryta med blåmusslor, saffran, tomat, vitlök samt aioli

Torsdag 24.8

Dragonbakad kycklinglårfilé med brynt smör och rostad potatis (L)

Fredag 25.8

Nattstekt tritip (kalvbiff) med ratatouille och matvete (G)

Veckans vegetariska rätt

Svamp- och bönchili med picklad rödlök och majstortilla

I veckans vegetariska rätt ingår en generös salladsbuffé och kolsyrat vatten
120 kr

Veckans soppa

Squash- och parmesansoppa med timjan och vitlök (L)
95 kr
Veckans soppa med salladsbuffé
120 kr

För barnen

Pasta med köttfärssås (G)
55 kr
Barnportion från buffén
55kr

Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 21 augusti 2017