Group 2
Restaurangen på Moderna Museet i Stockholm.

Restaurangen på Moderna Museet i Stockholm. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

Festvåning med slående utsikt

Forma festen i egen regi, möjligheterna i Restaurangen är oändliga! Inled kvällen med välkomstdrink och privat visning av den aktuella utställningen på museet och fortsätt med middag och fest. Välkommen till festvåningen med Stockholms vackraste utsikt.

Hyr Restaurangen för middag, mingel eller fest. Restaurangen rymmer ca 315 personer men är en flexibel yta som går att dela av och fungerar fint för både större och mindre sällskap. Vid kompletterande dukning i vår bar och foajé, kan antalet uppgå till drygt 500 personer. Vid buffé/mingel-arrangemang, cirka 1 500 personer.

Offert och lokalens tillgänglighet

Kontakta Mats Björndal, konferensansvarig: m.bjorndal@modernamuseet.se, eller Maria Jonsfjord, konferensassistent: m.jonsfjord@modernamuseet.se.
Telefon 08-5202 3612.

Menyer, offert mat och dryck

Kontakta Erica Grandell, Sales & Event Coordinator: erica.grandell@momumat.se eller på telefon 08-5202 3665

Boka bord

Vill du boka bord i restaurangen kontakta: info@momumat.se eller på telefon 08-52023664

Malin Söderström porträtt
Malin Söderström driver Restaurangen på Moderna Museet. Foto: Magnus Fond

Malin Söderström driver Restaurangen

Moderna Museets restaurang drivs av Malin Söderström, välkänd kock och matinspiratör. 2011 blev hon utsedd till en av de ansvariga kockarna att skapa Nobelmiddagen i Stadshuset och 2014 fick hon titeln som Årets krögare. Malin Söderström har släppt ett antal kokböcker och syns ofta i olika TV-program som Kockarnas kamp och Sveriges mästerkock.

Restaurangens målsättning är att laga medveten, ärlig och hållbar mat.

Mat i Restaurangen med utsikt
Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet
Restauragning dukning med ståbord
Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet