Group 2

21.3 2013

3 april: babyvisning och babymåleri

Fotograf: Åsa Lundén

Den 3 april 2013 blir det både babyvisning och babymåleri! Kom och måla med din bebis efter en inspirationsvisning av Tala Madani: Rip Image! 

Moderna Museet Malmös babyvisningar är ett uppskattat sätt för småbarnsföräldrar att i egen takt och tillsammans med sina små få uppleva museets utställningar. Nu erbjuds för första gången babymåleri i anslutning till de två babyvisningarna onsdagen den 3 april. Först tittar vi närmare på Tala Madanis pågående utställning Rip Image, där vi kan reflektera över och ifrågasätta både oss själva, det samhälle vi lever i och världen omkring oss. 

Efter visningarna får de allra minsta måla med hela kroppen i Verkstan. Vi använder förstås giftfria färger! Räkna med mycket skratt och kladd. Vi rekommenderar oömma kläder och för den som har möjlighet är det bra att ta med en handduk.

Om aktiviteterna:

3 april: visning och öppen verkstad kl. 11.15-13.00 samt 13.15-17.00.

För vuxna med barn i åldern 0-15 månader. Begränsat antal platser. Visningen ingår i entréavgiften och biljetter hämtas i entrékassan från kl. 11. Ingen föranmälan, ingen drop-in.

Publicerad 21 mars 2013 · Uppdaterad 21 mars 2013

Nyheter