16.10 2014

26 oktober: Familjeverkstad

Från en tidigare Familjeverkstad

Tema: Fantasiplatser och låtsasvärldar!

Denna söndag är temat fantasiplatser och låtsasvärldar. Som människa är det möjligt att vara på två ställen (eller flera) på en och samma gång med hjälp av fantasin. I pågående Modernautställningen 2014 – Society Acts finns många konstverk att bli inspirerad av. En del av dem handlar om platser, på olika sätt. Utifrån det vi ser skapar vi egna konstverk om fantasiplatser, drömställen och låtsasvärldar i Verkstan.

Moderna Museet Malmös populära Familjeverkstäder är en möjlighet för barn och vuxna att skapa tillsammans. Konst är ett språk och vi talar det med varandra. Med utgångspunkt i konsten som visas i museet experimenterar vi med olika material i Verkstan.

För alla barn från 3 år och deras familjer. Verkstan är öppen kl 11.15-16.00. Begränsat antal platser. Ingen föranmälan. Vuxna betalar ordinarie entréavgift. Gratis för barn tom 18 år.

Publicerad 16 oktober 2014 · Uppdaterad 19 juni 2019