Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

12.11 2014

23 november: Familjevisning

Det är dags för en ny omgång av Moderna Museet Malmös populära Familjevisningar, där vi erbjuder alla barn att uppleva riktigt bra konst tillsammans med vuxna.

Familjevisningen är ett tillfälle för hela familjen, gammal som ung, att ta del av Modernautställningen 2014 – Society Acts tillsammans. Under visningen finns det gott om utrymme för de frågor och funderingar som konst kan väcka.

Visningen startar kl 13 och tar cirka 45 minuter. Vuxna betalar ordinarie entréavgift, fri entré för barn t.o.m. 18 år. Rekommenderas från 4 år och uppåt. Ingen föranmälan.

Publicerad 12 november 2014 · Uppdaterad 17 juni 2019