24.11 2014

30 november: Familjeverkstad – Silver och guld!

På Moderna Museet Malmö finns många spännande konstverk att titta på, och den här söndagen tittar vi extra noga på två av dem. Ett av dem ser ut som brinnande guld! Ett annat får du leta efter på många olika ställen, för det består av 81 olika silverfigurer som verkar ha slingrat iväg och gömt sig runt om i museet. Kan du hitta alla? I verkstan jobbar vi med silver- och guldfärgade material tillsammans!

Moderna Museet Malmös populära Familjeverkstäder är en möjlighet för barn och vuxna att skapa tillsammans. Konst är ett språk och vi talar det med varandra. Med utgångspunkt i konsten som visas i museet experimenterar vi med olika material i Verkstan.

Verkstan är öppen med drop-in kl 11.15-16.00. Rekommenderas från 3 år. Begränsat antal platser. Ingen föranmälan. Vuxna betalar ordinarie entréavgift. Gratis för barn tom 18 år.

Publicerad 24 november 2014 · Uppdaterad 17 juni 2019