Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

20.1 2015

25 januari: Familjeverkstad – Prickig söndag!

Under den sista dagen av Modernautställningen 2014 – Society Acts bjuder vi in till en söndag i cirkelns form. Med hjälp av speciella kikare letar vi prickar, cirklar och knappar i såväl konstverk som i själva museet. Om man tittar noga ser man cirklar överallt!

I Verkstan skapar vi med cirklar och tillverkar runda knappar som man kan bära på kläderna. Den som vill kan även prova på pointillism – konsten att skapa målningar med enbart prickar.

Om Modernautställningen 2014 – Society Acts

Om Moderna Museet Malmös Familjeverkstäder

Familjeverkstäderna inträffar sista söndagen i varje månad och vänder sig till alla barn från 3 år och deras familjer. Verkstan är öppen kl 11.15-15.00 vid varje tillfälle. Begränsat antal platser. Ingen föranmälan. Vuxna betalar ordinarie entréavgift. Fri entré för barn tom 18 år.

Publicerad 20 januari 2015 · Uppdaterad 17 juni 2019