Group 2

Museet är tillfälligt stängt med anledning av situationen kring det nya coronaviruset. Vi håller stängt fram till åtminstone den 14 april. Läs mer om museets åtgärder och beredskap

6.2 2015

Extrainsatta aktiviteter under ACTIONPAINTINGBABYSPLASH!

Moderna Museet Malmö har just nu helt tagits över av bebisar och barn i alla åldrar som kladdar, smetar, äter, kastar och skapar med färg på olika sätt. Fram till 22 februari erbjuds ett fullspäckat schema med aktiviteter för stora och små. Eftersom projektet blivit en sådan publiksuccé har vi utökat de schemalagda aktiviteterna med en permanent station för ACTIONPAINTYOURFACE, för den som vill actionmåla sitt ansikte, och varje fredag till söndag finns det en 40 kvm stor golvyta att gå loss med pennor och kritor på.

Läs mer om utställningen

Läs mer om alla aktiviteter

Publicerad 6 februari 2015 · Uppdaterad 6 februari 2015

Nyheter