Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Foto: Åke Hedstrand

14.4 2015

26 april: Familjeverkstad – Fantastiska djur!

Det finns otroligt många djur i Dardels fascinerande bildvärld. En liten apa som har en blomvas på huvudet, en schimpans som bowlar, påfåglar inne i vardagsrummet… Gå på spaning efter alla de makalösa djuren tillsammans, och gör egna djurskulpturer av lera och gips inne i Verkstan!

Om Moderna Museet Malmös Familjeverkstäder

Familjeverkstäderna inträffar sista söndagen i varje månad och vänder sig till alla barn från 3 år och deras familjer. Verkstan är öppen med drop-in kl. 11.15-15.00 vid varje tillfälle. Begränsat antal platser. Ingen föranmälan. Vuxna betalar ordinarie entréavgift. Fri entré för barn tom 18 år.

Om Nils Dardel och den moderna tiden

Publicerad 14 april 2015 · Uppdaterad 17 juni 2019

Nyheter