Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Foto: Anna Rowland

2.6 2015

28 juni: Familjeverkstad – Drömlik sommarverkstad

I Nils Dardels magiska bildvärld tycks allt vara möjligt. Vi bjuder in till en resa på jakt efter drömska världar med schimpanser som bowlar, råttor lika stora som hundar, jättar och demoner, pyjamasklädda människor med pistol i hand och många fler underliga saker. I Verkstan skapar vi en stor gemensam drömbild med inspiration av Dardels drömlika målningar.

Om Moderna Museet Malmös Familjeverkstäder:
Familjeverkstäderna inträffar sista söndagen i varje månad och vänder sig till alla barn från 3 år och deras familjer. Verkstan är öppen med drop-in kl. 11.15-15.00 vid varje tillfälle. Begränsat antal platser. Ingen föranmälan. Vuxna betalar ordinarie entréavgift. Fri entré för barn tom 18 år.

Om Nils Dardel och den moderna tiden

Publicerad 2 juni 2015 · Uppdaterad 17 juni 2019

Nyheter