Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

3436face88de4e7db5fe00fa270afebb1 Nils Dardel, Den döende dandyn, 1918 © Nils Dardel

7.8 2015

23 augusti: Familjevisning

Familjevisningen är ett tillfälle för hela familjen, gammal som ung, att ta del av våra aktuella utställningar tillsammans. Under visningen finns det gott om utrymme för de frågor och funderingar som konst kan väcka.

Detta blir sista Familjevisningen för den populära utställningen Nils Dardel och den moderna tiden som visas t.o.m. 6 september i Turbinhallen på museet. Välkommen att stiga in i Nils Dardels spännande och fantasirika bildvärld!

Visningen startar kl 13 och tar cirka 45 minuter. Ingen föranmälan. Vuxna betalar ordinarie entréavgift. Gratis för barn t.o.m. 18 år. Rekommenderas från 4 år och uppåt.

Publicerad 7 augusti 2015 · Uppdaterad 11 november 2015

Nyheter