Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Foto: Åsa Lundén

28.8 2015

2 september: Babyvisning

Babyvisningarna på Moderna Museet Malmö är ett populärt sätt för föräldrar att möta konsten med sina barn. Visningen sker i lugnt tempo där bebisarna bestämmer takten. 2 september ges möjlighet att uppleva den mycket uppskattade utställningen Nils Dardel och den moderna tiden, som presenterar en av Sveriges mest folkkära konstnärer.

2 SEPTEMBER KL. 11.15, 13.15 OCH 14.15
Se Nils Dardel och den moderna tiden med din bebis!

Babyvisningarna är till för vuxna med barn i åldern 0-15 månader. Begränsat antal platser. Visningen ingår i entréavgiften och biljetter hämtas i entrékassan från kl. 11. Ingen föranmälan.

Publicerad 28 augusti 2015 · Uppdaterad 17 juni 2019