Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Konstpedagog sitter på golvet med en grupp barn

Foto: Sofia Qvarnström

7.10 2015

18 oktober: Familjevisning

Familjevisningen är ett tillfälle för hela familjen, gammal som ung, att ta del av våra aktuella utställningar tillsammans.

Under visningen finns det gott om utrymme för de frågor och funderingar som konst kan väcka. Detta blir den första Familjevisningen för höstens stora utställning Objekt och kroppar i vila och rörelse, som visas i Turbinhallen på museet.

Om utställningen

Visningen startar kl 13 och tar cirka 45 minuter. Ingen föranmälan. Vuxna betalar ordinarie entréavgift. Gratis för barn t.o.m. 18 år. Rekommenderas från 4 år och uppåt.

Publicerad 7 oktober 2015 · Uppdaterad 27 november 2015