Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Installationsvy Hilma af Klint, Moderna Museet Malmö, 2020 Foto: Helen Thoresdotter, Moderna Museet Malmö.

3.6 2020

Köp biljett till Hilma af Klint

Vi glädjer oss åt att äntligen kunna välkomna besökare till museet och vet att ni är många som har väntat på att få se utställningen Hilma af Klint – Konstnär, forskare, medium. Alla besökare måste förboka biljetter – även barn och övriga med fri entré. Här nedan kan du boka din biljett!

För att ni alla ska känna er trygga med att besöka oss har vi vidtagit en rad försiktighetsåtgärder med anledning av coronaviruset för att minska smittspridningen. Den kanske viktigaste åtgärden är att alla besökare – även barn och de som är berättigade till fri entré – måste förboka sina biljetter. Varje dag delas in i ett antal bokningsbara tider med ett begränsat antal biljetter. Detta för att säkerställa att inte för många besökare vistas i utställningen samtidigt.

Tänk på att utställningen ”Hilma af Klint – Konstnär, forskare, medium” visas fram till 21 februari 2021 så det finns gott om tid att besöka oss. Varmt välkommen!

Publicerad 3 juni 2020 · Uppdaterad 1 juli 2020