Museet är tillfälligt stängt med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd kring coronaviruset. Vi håller stängt tills vidare. Läs mer om stängningen och biljettåterköp

Fasadbild Moderna Museet Malmö

Moderna Museet Malmö Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

29.10 2020

Museet är tillfälligt stängt

Moderna Museet stänger all publik verksamhet från och med 30 oktober med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd kring coronaviruset. Museet håller stängt tills vidare. Alla programpunkter på museet är inställda.

Nedstängningen gäller Moderna Museet i Stockholm och Malmö. Utvecklingen kring coronasituationen följs noga och vi hoppas kunna välkomna besökare snart igen.

Återköp av biljetter

Har du köpt en biljett till en utställning eller aktivitet under perioden som museet är stängt får du pengarna tillbaka. Återköpet görs automatiskt av vår biljettleverantör Tickster till det konto köpet genomfördes från. Du behöver inte göra någonting.

Publicerad 29 oktober 2020 · Uppdaterad 13 november 2020