Foto av tre personer bakom cafédisk

Moderna caféet, 2022 Foto: L. Sestrajcic/Moderna Museet

2.6 2022

Nu öppnar vårt nya café!

Äntligen är det premiär för Moderna caféet! Moderna caféet serverar smörgåsar, bakverk, lättare rätter, dryck och kaffe. Samma öppettider som museet. Välkommen!

Att fika och äta och dricka något gott i samband med museibesöket är ju oslagbart! Nu kan våra besökare återigen slå sig ner i vårt orangedoppade café, för att diskutera och smälta konstupplevelsen tillsammans!

Vi välkomnar Moderna caféet i regi av kocken Tomas Gustafsson, som också driver Matverkstaden i Lokstallarna i Malmö och Torups slottscafé. På menyn hittar du bl a goda flatbreads med vitlök, färska grönsaker och valfri topping, himmelska lemonader från Solsken och kaffe från Lilla Kafferosteriet. Flera fina samarbeten, med noga utvalda råvaror och närodlade produkter.

Du kan följa Moderna caféet i sociala medier på @modernacafeet.

Publicerad 2 juni 2022 · Uppdaterad 2 juni 2022

Nyheter