Group 2

Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

20.8 2012

Familjesöndag med Sadaharu Horio 2012

Den japanska konstnärsgruppen Gutai som hade gemensam verksamhet mellan 1954-1972 uppmärksammas i Moderna Museets utställning Explosion. Måleri som handling. En av de yngre medlemmarna, den numera 73-årige Sadaharu Horio, kommer till Skeppsholmen. Han gör performance under lördagen och på söndagen är det familjeverksamhet med barn och vuxna i Bucky Dome.

Vad ska ske? Det blir en överraskning! Resultatet av familjesöndagen blir en utställning i Bucky Dome fram till den 31 augusti.

Missa inte dessa tillfällen som kan bli en konstupplevelse för livet för dig och din familj! Moderna Museets konstpedagoger Malin Hillberg och Anna Ekholm, som också är konstnärer, hjälper till med översättning till svenska och med praktiska saker.

Hjärtligt välkomna!

Lördagen 25 augusti: Performances med Sadaharu Horio

Publicerad 20 augusti 2012 · Uppdaterad 21 maj 2019

Nyheter