Wolfgang Tillmans, Process (apple tree), 2012

Wolfgang Tillmans, Process (apple tree), 2012 © Wolfgang Tillmans. Moderna Museets Vänners edition nr 1.

9.12 2015

Köp en edition och få ett års medlemskap i MMV på köpet!

Köp Moderna Museets Vänners numrerade och signerade editioner och få ett presentkort på ett års medlemskap på köpet för varje edition du köper. Är du redan medlem kan du förlänga ditt nuvarande medlemskap med tolv månader. Eller varför inte ge bort det till någon du gillar?

Erbjudandet gäller hela december 2015 vid köp av någon av Moderna Museets Vänners editioner; Wolfgang Tillmans (vinnare av 2015 års Hasselbladpris), Tala Madani, Gabriel Orozco och Georges Adéagbo.

Köp editionerna i Moderna Museets entrékassa i Stockholm eller på vår hemsida. Glöm inte att höra av dig och berätta om du vill förlänga ditt eget medlemskap eller om du vill ha ett presentkort, när du köper på nätet.

MMVs editioner är signerade och numrerade konstverk av olika konstnärer. Varje edition finns i en begränsad upplaga.

Till Moderna Museets Vänner

Köp medlemskap i Moderna Museets Vänner