Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

18.1 2016

Rabatt på konstresa till Italien för medlemmar

Se The Floating Piers av Christo i Iseosjön, Italien med 2000 kr rabatt. Gäller för medlemmar i Moderna Museets Vänner.

Det här är ett unikt tillfälle att få se och uppleva ett konstverk som endast kommer finnas tillgängligt under 3 veckor. Under två nätter kommer du bo mitt framför konstverket. Dessutom kommer vi besöka en Christoutställning i Brescia, Fondazione Prada, Studio Achille Castiglione och avsluta med ett av världens mest berömda konstverk – Den sista måltiden.

Resan arrangeras och genomförs av La Villa. Uppge ditt medlemsnummer för att erhålla 2 000 kr i rabatt på resan. Läs mer och boka på La Villas hemsida.

Publicerad 18 januari 2016 · Uppdaterad 21 maj 2019