Moderna Museet exteriör

Moderna Museet i Stockholm. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

4.5 2016

Skolklasser välkomna!

Säg hej i informationsdisken när ni kommer så får ni – och vi – viktig information inför besöket. Det är också alltid bra om ni hör av er till bokningen och berättar när ni vill komma. Då kan vi se till så att ert besök inte krockar med våra förbokade visningar.

Det kostar ingenting att besöka Moderna Museet med skolklassen, men tänk på att höra av er till bokningen innan beöket: Maila bokningen eller ring 08-5202 3501, telefontid: tisdag–fredag kl 10–12.

Besök oss i första hand på onsdagar, torsdagar eller fredagar. Under eftermiddagarna är det vanligtvis lugnast i utställningarna, vilket gör det till en bra tid för besök på egen hand. På tisdagar har vi allra mest bokade visningar, då kan det hända att ni får vänta innan ni kan besöka den utställning som ni har kommit för att se. Grupper som har bokat visning har företräde till utställningarna.

Anmäl alltid klassen i kassan, även om ni inte har bokat någon visning. Varje klass som kommer till oss får träffa en av våra värdar, som ger en kort introduktion till museet och aktuella utställningar.

Ansvarig lärare måste följa med.

Varmt välkomna!

Publicerad 4 maj 2016 · Uppdaterad 1 oktober 2019