Venedigbiennalen 2011

Nordiska paviljongen på Venedigbiennalen 2011. Foto: Åsa Lundén / Moderna Museet

23.2 2017

Konstresor: Venedigbiennalen och Documenta + Skulptur Projekte i september 2017

Kom konsten riktigt nära! Moderna Museets Vänners konstresor brukar snabbt bli fullbokade så under 2017 ordnar vi fyra medlemsresor: två till Venedigbiennalen och en till Documenta + Skulptur Projekte, med intendenter från Moderna Museet som ciceroner på varje resa.

Documenta i Kassel anordnas vart femte år och Skulptur Projekte i Münster äger rum vart tionde år. I år sammanfaller dessa stora konsthändelser så vi passar på att göra två resor som båda går till både Kassel och Münster i Tyskland med ciceroner från Moderna Museet.

Venedigbiennalen äger rum vartannat år sedan starten 1895. Två ciceroner från Moderna Museet följer med på respektive resa till Venedig.

Publicerad 23 februari 2017 · Uppdaterad 31 maj 2018