Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Venedigbiennalen 2011

Nordiska paviljongen på Venedigbiennalen 2011. Foto: Åsa Lundén / Moderna Museet

23.2 2017

Konstresor: Venedigbiennalen och Documenta + Skulptur Projekte i september 2017

Kom konsten riktigt nära! Moderna Museets Vänners konstresor brukar snabbt bli fullbokade så under 2017 ordnar vi fyra medlemsresor: två till Venedigbiennalen och en till Documenta + Skulptur Projekte, med intendenter från Moderna Museet som ciceroner på varje resa.

Documenta i Kassel anordnas vart femte år och Skulptur Projekte i Münster äger rum vart tionde år. I år sammanfaller dessa stora konsthändelser så vi passar på att göra två resor som båda går till både Kassel och Münster i Tyskland med ciceroner från Moderna Museet.

Venedigbiennalen äger rum vartannat år sedan starten 1895. Två ciceroner från Moderna Museet följer med på respektive resa till Venedig.

Publicerad 23 februari 2017 · Uppdaterad 31 maj 2018