Katarzyna Kobro, Spatial composition 4, 1929 © Ewa Sapka-Pawliczak & Muzeum Sztuki in Łódź

14.2 2018

Medlemsresa till Malmö och Wanås

Följ med på en härlig helg i Skåne med visningar på Moderna Museet Malmö, Skissernas museum i Lund och Wanås Konst. Vi ordnar allt i programmet under de tre dagarna men de deltagare som inte bor i Skåne ordnar själva sin resa till och från Malmö samt övernattning i Malmö två nätter.

Resan är öppen för medlemmar. Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det här: köp medlemskap.

Reseprogram 25–27 maj

Fredag 25 maj

Kl 18 träffas vi på Moderna Museet Malmö på Vännernas timme och vernissage av vårens utställning, kl 18–19. Museichef Iris Müller-Westermann hälsar välkommen.

Kl 19–21 är det en öppen vernissage. Middag på egen hand.

Lördag 26 maj

Kl 11 ses vi på Moderna Museet Malmö där Museichef Iris Müller-Westermann ger en visning av utställningen Kobro & Strzemiński: Ny konst i turbulenta tider. Därefter åker vi med egen buss till Skissernas museum i Lund där vi får en visning. Gemensam tvårätters lunch på Skissernas museum. Egen buss tillbaka till Malmö. Kvällen på egen hand.

Söndag 27 maj

Kl 9.30 åker vi från Malmö med egen buss till den internationella skulpturparken Wanås Konst. Tillsammans med Marika Wachtmeister, grundare av Wanås Konst, ser vi konsten i parken och årets utställning ”Chiharu Shiota, Katarina Löfström & Poul Gernes”. Marika Wachtmeister ger oss dessutom en unik visning av konstsamlingen inne i Wanås slott.

Gemensam lunch på Wanås Konst

Efter det finns det möjlighet att gå i parken på egen hand innan vi tar vår buss tillbaka till Malmö.

C:a kl 16 tar vår buss oss tillbaka till Malmö. För de som önskar stannar bussen i Hässleholm för fortsatt tågresa till Stockholm eller annan destination. Passande tåg: Hässleholm C kl 16:53 till Stockholm C kl 20:39.

Bli medlem och anmäl dig nu

Max 30 deltagare, först till kvarn gäller. Anmäl dig till mmv@modernamuseet.se eller ring 08-5202 36 50. När du fått bekräftelse på att du fått en plats ber vi dig betala in kostnaden för programmet 1 250 kr/person till pg 15 30 65-8 eller swishar till 123 232 6379 och därmed är din plats garanterad. Notera namn och medlemsnummer på din inbetalning

I priset ingår: Vernissage och visningar på Moderna Museet Malmö, visning på Skissernas museum, tvårätters lunch på Skissernas museum, visning på Wanås Konst, lunch på Wanås Konst. (Eventuellt boende i Malmö eller resa till Malmö ingår inte.)

Publicerad 14 februari 2018 · Uppdaterad 18 april 2018