Utsikten från Restaurangen på Moderna Museet Foto: Albin Dahlström/Moderna Museet

11.4 2018

Språkkafé på tisdagar

På helgfria tisdagskvällar under hela 2018 är du välkommen till Språkkafé på svenska i Restaurangen. Perfekt för dig som vill lära dig svenska och förbättra dina språkkunskaper i mindre grupper.

Språkkafé är en öppen verksamhet för dig som vill lära dig svenska och förbättra dina språkkunskaper i en trevlig miljö. Välkommen att träffa nya bekanta, dela kulturella intressen, samtala och fika. Språkkaféerna leds av svensktalande personer som fungerar som samtalsledare och stöd. Vi samtalar på svenska i grupper om 3–5 personer.

Du behöver inte anmäla dig för att delta, men om du är en svensktalande deltagare som inte har varit i kontakt med Internationella Bekantskaper förut, får du gärna skriva en rad till sprakkafe@bekantskaper.se innan ditt besök.

Datum: varje helgfri tisdag till och med december 2018
Tid: kl 18–19.45
Plats: Restaurangen, plan 4
Pris: Gratis. Fri entré även till Moderna Museets samling!

Publicerad 11 april 2018 · Uppdaterad 18 april 2018