Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Utsikten från Restaurangen på Moderna Museet Foto: Albin Dahlström/Moderna Museet

11.4 2018

Språkkafé på tisdagar

På helgfria tisdagskvällar under hela 2018 är du välkommen till Språkkafé på svenska i Restaurangen. Perfekt för dig som vill lära dig svenska och förbättra dina språkkunskaper i mindre grupper.

Språkkafé är en öppen verksamhet för dig som vill lära dig svenska och förbättra dina språkkunskaper i en trevlig miljö. Välkommen att träffa nya bekanta, dela kulturella intressen, samtala och fika. Språkkaféerna leds av svensktalande personer som fungerar som samtalsledare och stöd. Vi samtalar på svenska i grupper om 3–5 personer.

Du behöver inte anmäla dig för att delta, men om du är en svensktalande deltagare som inte har varit i kontakt med Internationella Bekantskaper förut, får du gärna skriva en rad till sprakkafe@bekantskaper.se innan ditt besök.

Datum: varje helgfri tisdag till och med december 2018
Tid: kl 18–19.45
Plats: Restaurangen, plan 4
Pris: Gratis. Fri entré även till Moderna Museets samling!

Publicerad 11 april 2018 · Uppdaterad 18 april 2018