Restaurangen på Moderna Museet in Stockholm. Foto: Miki Anagrius

18.9 2019

Boka julbord i Restaurangen

Snart är det jul i Restaurangen – boka julbord hos oss! Boka hela Restaurangen för det större sällskapet, njut av vårt moderna julbord själv eller med familj, vänner och kollegor. Kombinera julbordet med en guidad visning där en inspirerande guide berättar om konsten i museet.

När du bokar julbord hos oss kan du välja mellan två olika upplägg:

1. Middag och fest med hela Restaurangen för er själva.
    Möjligheterna är många och vi hjälper er att skräddarsy kvällen på bästa sätt. Välj mellan 3-rätters, vårt moderna julbord eller minglande smårätter.
    För 50–315 personer. Hyra för lokal tillkommer.
  2. Mindre sällskap på tisdagar i december.
    Ett modernt julbord på vårt vis. För dig, din familj, kollegor och vänner som vill glädjas av varandras sällskap. Och såklart den fantastiskt goda maten!
    Tisdagar 3, 10, 17 december, klockan 16–22.
    För 1–100 personer. Hyresfritt.

Passa också på att boka en guidad visning med en inspirerande och kunnig guide som berättar om Samlingen eller aktuella utställningar: Carl Fredrik Reuterswärd, Atsuko Tanaka eller Mud Muses.

Restaurangen på Moderna Museet i Stockoholm. Foto: Stefan Andersson
Dukat bord i Restaurangen Moderna Museet i Stockholm
Restaurangen på Moderna Museet i Stockholm. Foto: Albin Dahlström/Moderna Museet

Publicerad 18 september 2019 · Uppdaterad 23 september 2019