Museet är tillfälligt stängt med anledning av situationen kring det nya coronaviruset. Vi håller stängt fram till åtminstone den 14 april. Läs mer om museets åtgärder

Moderna Museet i Stockholm. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

18.3 2020

Information om coronaviruset

Museet är stängt med anledning av situationen kring det nya coronaviruset. Utvecklingen kring coronasituationen följs noga och vi hoppas kunna välkomna besökare snart igen.

Återköp av biljett

Återköp av biljetter till performance med Walid Raad, Babyvisning samt Meditation på museet under denna period sker automatiskt från Tickster. Du som har köpt biljett behöver inte göra någonting.

Interna försiktighetsåtgärder

Museet följer noga utvecklingen och vi har vidtagit interna åtgärder som extra försiktighetsåtgärder. Bland annat har vi beslutat att ställa in alla tjänsteresor till utlandet och arbetar hemifrån i den utsträckning det är möjligt.

Moderna Museet hemifrån

Trots att lokalerna är stängda fortsätter museets verksamheter, om än i andra former. Vi fortsätter att utveckla museet som en digital plats och förmedlar konsten på olika sätt.

Soffvisningar – livesända guidade visningar

Moderna Museets Youtube-kanal

Moderna Museet-podden

Sök i samlingen – lär dig mer om ditt favoritverk i vår databas