Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Audioguiden i telefonen

Audioguiden - Lyssna på konsten! Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

17.4 2020

Audioguidens arkiv

Lyssna dig igenom den moderna och samtida konstens historia. I vår Audioduide-app kommer du nu åt hela arkivet med ljudspår till 73 verk i Moderna Museets samling.

Audioguiden finns som gratis mobilapp. Genom audioguiden får du veta mer om museets rika samling, tillfälliga utställningar och skulpturer utomhus. Audioguiden finns på svenska och engelska.

I ”Arkiv” hittar du 73 ljudspår och en film om Olafur Eliassons ”Model Room”. Verken är organiserade efter tillkomstår och genom arkivet kan du göra nedslag i hela den moderna och samtida konstens historia.

Ladda ner Audioguiden

Moderna Museet Audioguide på App Store