Förköpsbiljett krävs till Giacometti. Det är en av åtgärderna vi vidtar för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Installationsbild ”Giacometti – Ansikte mot ansikte”, Moderna Museet, 2020. Foto: Åsa Lundén / Moderna Museet © Estate of Alberto Giacometti / Bildupphovsrätt 2020

15.9 2020

Förköpsbiljett krävs till Giacometti

Alla besökare måste förboka biljetter till utställningen ”Giacometti – Ansikte mot ansikte” – även barn och övriga med fri entré. För att inte för många besökare ska vistas i utställningen samtidigt har vi delat in varje dag i ett antal tider med ett begränsat antal biljetter. När du köper en biljett väljer du entrétid som gäller i en halvtimme. Vistelsetiden i utställningen är sedan max 90 minuter.

Vad gäller vid biljettköp?

• Samtliga besökare måste förboka biljett, även barn och andra med fri entré.
  • Studenter måste uppvisa giltig studentlegitimation.
  • En del grupper är berättigade till fri entré. Rätt till fri entré måste kunna styrkas med intyg, medlemskort, legitimation eller liknande.
  • Tänk på att inte besöka museet om du känner några sjukdomssymptom.

Hur funkar biljetten?

• Biljetten är inte giltig efter din entrétid. Entrétiden gäller en halvtimme, därefter får du vistas inne i utställningen i max 90 minuter.
  • Biljetten gäller även till övriga entrébelagda utställningar som är öppna samma dag. Du behöver inte boka entrétid till dessa utan kan besöka dem när du vill under dagen.

Kan jag avboka biljetten?

• Biljetten är avbokningsbar och återbetalas om den avbokas fram till två timmar innan entrétidens början.
  • Avbokning sker via Ticksters kundtjänst: telefon 0771-477070 (vardagar kl 10–12 och 13–15) eller mail: support@tickster.com. Det går inte att ändra tid eller datum på biljetten.

Publicerad 15 september 2020 · Uppdaterad 12 mars 2021