Museet är tillfälligt stängt med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd kring coronaviruset. Vi håller stängt fram till och med åtminstone 19 november. Läs mer om museets åtgärder och beredskap

Installationsbild ”Giacometti – Ansikte mot ansikte”, Moderna Museet, 2020. Foto: Åsa Lundén / Moderna Museet © Estate of Alberto Giacometti / Bildupphovsrätt 2020

15.9 2020

Förköpsbiljett krävs till Giacometti

Alla besökare måste förboka biljetter till utställningen ”Giacometti – Ansikte mot ansikte” – även barn och övriga med fri entré. För att inte för många besökare ska vistas i utställningen samtidigt har vi delat in varje dag i ett antal tider med ett begränsat antal biljetter. När du köper en biljett väljer du entrétid som gäller i en halvtimme. Vistelsetiden i utställningen är sedan max 90 minuter.

Vad gäller vid biljettköp?

Samtliga besökare måste förboka biljett, även barn och andra med fri entré.

• Biljetten är inte giltig efter din entrétid. Entrétiden gäller en halvtimme, därefter får du vistas inne i utställningen i max 90 minuter.
  • Biljetten kan inte ombokas: det går inte att ändra tid eller datum på biljetten efter genomfört köp, förlorad biljett ersätts eller återbetalas endast om du har köpt avbokningsskydd.
  • Studenter måste uppvisa giltig studentlegitimation.
  • En del grupper är berättigade till fri entré. Rätt till fri entré måste kunna styrkas med intyg, medlemskort, legitimation eller liknande.
  • Tänk på att inte besöka museet om du känner några sjukdomssymptom. Vill du vara garanterad pengarna tillbaka behöver du köpa till avbokningsskydd.
  • Biljetten gäller även till övriga entrébelagda utställningar som är öppna samma dag. Du behöver inte boka entrétid till dessa utan kan besöka dem när du vill under dagen.

Hur funkar avbokningsskydd?

Avbokningsskydd återbetalar biljett som inte kan användas eller ersätter förlorad biljett.

• Berättigar avbokning av biljett fram till 2 timmar innan din entrétid. Entrétid väljer du när du köper biljett och framgår sedan av biljetten.
  • Avbokningsavgift återbetalas ej.
  • Avbokningsskydd kostar 35 kr och måste köpas i samband med biljettköp. Ett avbokningsskydd per köp. Om du köpt flera biljetter samtidigt kan du vid eventuell avbokning välja hur många biljetter du vill avboka.
  • Avbokning sker via Ticksters kundtjänst: telefon 0771-477070 (vardagar kl 10–12 och 13–15) eller mail: support@tickster.com. Det går inte att ändra tid eller datum på biljetten.

Publicerad 15 september 2020 · Uppdaterad 19 oktober 2020