Museet är tillfälligt stängt med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd kring coronaviruset. Vi håller stängt tills vidare. Läs mer om stängningen och biljettåterköp

Moderna Museet exteriör, fasad med logga.

Moderna Museet i Stockholm. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

29.10 2020

Museet är tillfälligt stängt tills vidare

Moderna Museet stänger all publik verksamhet från och med 30 oktober med anledning av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd kring coronaviruset. Museet håller stängt tills vidare. Alla programpunkter på museet inställda.

Nedstängningen gäller Moderna Museet i Stockholm och Malmö. Utvecklingen kring coronasituationen följs noga och vi hoppas kunna välkomna besökare snart igen.

Återköp av biljetter

Har du köpt en biljett till en utställning eller aktivitet under perioden som museet är stängt får du pengarna tillbaka. Återköpet görs automatiskt av vår biljettleverantör Tickster till det konto köpet genomfördes från. Du behöver inte göra någonting.

Moderna Museet hemifrån

Just nu är museet stängt – men konsten behöver inte vara långt borta! Här är tips på hur du kan få en konstupplevelse från hemmets trygga vrå eller när du är på språng.

Soffvisningar – livesända guidade visningar

Konstnärerna tar över – livesända ateljébesök

Moderna Museets Youtube-kanal

Moderna Museet-podden