Förköpsbiljett krävs till Giacometti. Det är en av åtgärderna vi vidtar för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Människa framför en datorskärm

Onlineföreläsning om Giacometti, 2021. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

1.3 2021

Boka onlineföreläsning om Giacometti

Välkommen att boka en onlineföreläsning om den omtalade och kritikerrosade utställningen ”Giacometti – Ansikte mot ansikte” med en av våra kunniga konstpedagoger. Ta del av Giacomettis fantastiska konstnärskap i en livepresentation med bilder på konstverk från utställningen och den berömda ateljén i Paris. Efteråt finns möjlighet att ställa frågor till pedagogen. Samla en grupp online och fördjupa er i konst!

Vad är en onlineföreläsning?

På grund av rådande pandemi kan vi ej göra visningar i utställningen. Istället kan du boka en presentation i föreläsningsform online, där våra konstpedagoger berättar om Giacometti och hans konst och visar stillbilder av konstverk i en powerpoint-presentation. I slutet av föreläsningen finns det möjlighet att ställa frågor. Vi sänder live, exklusivt för din grupp över Zoom.

När kan jag boka?

Vi erbjuder onlineföreläsningar från och med 9 mars 2021. De kan bokas vardagar, kväll och helg som våra övriga visningar (i vanlig fall).

Hur lång är en föreläsning?

Föreläsningen är ca 50 min och inkluderar en stund på slutet med möjligheten att ställa frågor och samtala i chatten.

Hur många kan vi vara?

Vi rekommenderar att ni är max 30 personer i gruppen, så att konstpedagogen har möjlighet att svara på frågor i slutet av föreläsningen.

Vad kostar det?

Du betalar ett fast pris för hela gruppen oavsett hur många ni är.

Dagtid vardag: 1 750 kronor
Kväll och helg: 2 250 kronor

Kan jag välja mellan olika språk?

Föreläsningen hålls på svenska. Det går också bra att boka en engelsk föreläsning. Då tillkommer 500 kr i språktillägg.

Behöver jag någon teknisk utrustning?

Alla som ska ta del av föreläsningen behöver en mobiltelefon eller dator med internetuppkoppling.

Hur bokar jag?

Hör av dig till bokningen på mail eller telefon. Uppge önskad dag och tid, fakturaadress och kontaktuppgifter.

08-5202 3501 (tisdag–fredag 10–12)
bokavisning@modernamuseet.se

Publicerad 1 mars 2021 · Uppdaterad 2 mars 2021