Förköpsbiljett krävs för tillfälliga utställningar. Det är en av åtgärderna vi vidtar för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Människa i en soffa framför en datorskärm som visar en målning och en person som pratar.

Onlineföresläsning Lynette Yiadom-Boakye. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

18.6 2021

Boka onlineföreläsning om sommarens stora utställning Lynette Yiadom-Boakye

Välkommen att boka en onlineföreläsning om utställningen ”Lynette Yiadom-Boakye: Att flyga i förbund med natten” med en av våra kunniga konstpedagoger. Ta del av Yiadom-Boakyes fantastiska måleri i en livepresentation med bilder på konstverk från utställningen. Efteråt finns möjlighet att ställa frågor till pedagogen. Samla en grupp online och fördjupa er i konst!

Vad är en onlineföreläsning?

På grund av rådande pandemi kan vi ej göra visningar i utställningen. Istället kan du boka en presentation i föreläsningsform online, där våra konstpedagoger berättar om Lynette Yiadom-Boakye och hennes konst och visar stillbilder av konstverk i en powerpoint-presentation. I slutet av föreläsningen finns det möjlighet att ställa frågor. Vi sänder live, exklusivt för din grupp över Zoom.

Vår guide Staffan var en inspirerande ciceron: Lugn, fokuserad, med kunskapsdjup och glimten i ögat beskrev han Giacomettis liv och skapande på ett både fängslade och intressant vis. Jag blev till och med berörd av några skulpturer – på nätet i den tvådimensionella världen!” – Ann-Christin, deltagare i en tidigare onlineföreläsning

När kan jag boka?

Vi erbjuder onlineföreläsningar under perioden 10 augusti–19 september 2021. De kan bokas vardagar, kväll och helg.

Hur lång är en föreläsning?

Föreläsningen är ca 60 min och inkluderar en stund på slutet med möjligheten att ställa frågor och samtala i chatten.

Hur många kan vi vara?

Vi rekommenderar att ni är max 30 personer i gruppen, så att konstpedagogen har möjlighet att svara på frågor i slutet av föreläsningen.

Vad kostar det?

Du betalar ett fast pris för hela gruppen oavsett hur många ni är.

Dagtid vardag: 1 750 kronor
Kväll och helg: 2 250 kronor

Kan jag välja mellan olika språk?

Föreläsningen hålls på svenska. Det går också bra att boka en engelsk föreläsning. Då tillkommer 500 kr i språktillägg.

Behöver jag någon teknisk utrustning?

Alla som ska ta del av föreläsningen behöver en mobiltelefon eller dator med internetuppkoppling.

Hur bokar jag?

Hör av dig till bokningen på mail eller telefon. Uppge önskad dag och tid, fakturaadress och kontaktuppgifter. Under julimånad är bokningen endast sporadiskt bemannad så det kan dröja innan du får svar.

08-5202 3501 (tisdag–fredag 10–12)
bokavisning@modernamuseet.se

Publicerad 18 juni 2021 · Uppdaterad 24 juni 2021