Babyvisning

Babyvisning. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

Familje visningar

Visning och verkstad för barn och vuxna tillsammans

Stockholm

Ta med hela familjen på konstvisning! Vi har guidade visningar och verkstad för stora och små. Fri entré för alla till Moderna Museets samling och många tillfälliga utställningar.

Information om datum, tider, familjeaktiviteternas teman och vilken utställning som visas hittar du i kalendern. Under skolloven finns lovprogram för stora och små.

Söndagsverkstad för barn

Följ med på visning och verkstad varje söndag för barn från 5 år. Vi ser aktuell utställning och skapar sedan i Verkstan.

Antalet platser är begränsat och prioriteras till barn. Förälder/vuxen får följa med i mån av plats. Platsbiljetter hämtas i entrékassan samma dag och kostar ingenting. Ingen föranmälan, först till kvarn gäller.

Barn har alltid fri entré. Vuxna betalar entré till utställningar men det är fri entré till de tillfällen som är i samlingen. Välkommen!

Tider och datum: Visning och verkstad

Drop-in verkstad: måla & rita

Varje söndag november 2019–mars 2020 och under skolloven har vi drop-in verkstad där ni kan måla och rita, kl 11–16. Till drop-in går ni utan att vara med på visning och vi använder oss av enklare tekniker och material såsom färg och kritor. Du behöver ingen biljett. Det är fri entré för alla åldrar.

Babyvisningar med verkstad

Följ med på babyvisning i lugn takt för vuxna med barn i åldern 3–12 månader. Efter visningen av samlingen eller aktuell utställning, målar eller skulpterar vi tillsammans med babyn i Verkstan.

Biljetter, datum och tider

Antalet platser är begränsat. Köp biljett till babyvisningarna via Tickster. Biljetten gäller för en vuxen med barn i barnvagn och ger entré till utställningarna på museet.

kalendern hittar du datum, tider och vilken utställning som visas på babyvisningen.

Lovprogram

Under skolloven är alla lediga barn från 4 år välkomna till Verkstan på lovprogram. Vi börjar alltid med visning av konsten i museet och skapar sedan i Verkstan efter lovprogrammets varierande teman.

Lovprogram