Group 2
Babyvisning

Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

Familjevisningar

Visning och verkstad för barn och vuxna tillsammans

10.12 2017 – 31.12 2018

Stockholm

Ta med hela familjen på konstvisning! Vi har guidade visningar och verkstad för stora och små. Fri entré för alla till Moderna Museets samling och många tillfälliga utställningar.

Information om datum, tider, familjeaktiviteternas teman och vilken utställning som visas hittar du i kalendern. Under skolloven finns lovprogram för stora och små.

Visning och verkstad för familjen

Följ med på visning och verkstad varje söndag för barn tillsammans med vuxna. För barn 2–6 år och 7–14 år. Vi ser aktuell utställning och skapar sedan i Verkstan. Antalet platser på familjesöndagarna är begränsat. Platsbiljetter hämtas i entrékassan samma dag och kostar ingenting. Ingen föranmälan, först till kvarn gäller. Alla barn har fri entré och får ta med sig en vuxen gratis på familjesöndagsprogrammet.

Drop-in verkstad: måla & rita

Varje söndag till och med mars 2018 och under skolloven har vi drop-in verkstad där ni kan måla och rita. Till drop-in går ni utan att vara med på visning och vi använder oss av enklare tekniker och material såsom färg och kritor. Du behöver ingen biljett. Det är fri entré för alla åldrar.

Babyvisningar med verkstad

Följ med på babyvisning i lugn takt för vuxna med barn i åldern 0–15 månader. Efter visningen av samlingen eller aktuell utställning, målar eller skulpterar vi tillsammans med babyn i Verkstan.

Babyvisningar utan verkstad

Vissa tillfällen erbjuds babyvisningen utan verkstad. Följ med på visning i lugn takt för vuxna med barn i åldern 0–15 månader.

Biljetter, datum och tider

Biljetter hämtas i informationsdisken samma dag. Ingen förbokning.

kalendern hittar du datum, tider och vilken utställning som visas på babyvisningen.

Lovprogram

Under skolloven är alla skollediga barn från 4 år välkomna till Verkstan på Lovprogram. Vi börjar alltid med visning av konsten i museet och skapar sedan i Verkstan efter lovprogrammets varierande teman.

Lovprogram

Kalender

A Few Hours after the Revolution. Neonskylt efter grafitti i Istanbul. Ordet devrim – revolution – skrivet av oppositionella och därefter manipulerat till oläslighet av regimtrogna.
  • Familjesöndag

Minivisning för barn 2–6 år

På svenska

Barn målar i Verkstan
  • Drop-in verkstad

Måla & rita

A Few Hours after the Revolution. Neonskylt efter grafitti i Istanbul. Ordet devrim – revolution – skrivet av oppositionella och därefter manipulerat till oläslighet av regimtrogna.
  • Familjesöndag

Visning för barn 7–14 år

På svenska