Group 2
Pensel

Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

Konstkurser för vuxna 2018

14.4 2018

Stockholm

Möt konsten i museet tillsammans med en konstpedagog. I våra kurser får kursdeltagarna se konsten i museet och prova olika konstnärliga tekniker, till exempel att måla med tempera och akryl eller teckna med blyerts och kol.

Kursedeltagarna får använda, utveckla och fördjupa sin egen kreativitet. Konstpedagogen introducerar olika konstnärliga tekniker och kursdeltagarna får arbeta med något de själva har intresse för.

Välkommen med din kursanmälan!

För att få information om kommande kursprogram, anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Vi erbjuder också kurser för barn våren 2018.

Kurs 9: Se, samtala och upptäck!

Fullbokad!

5 tillfällen

Vi ser och samtalar om konst i Moderna Museets spännande samling. Tillsammans gör vi bildanalyser och delar med oss av våra egna reflektioner och tolkningar. I museets verkstad skapar vi själva verk i olika material och stimulerar det kreativa tänkandet.

Datum: 17 februari–24 mars 2018. Uppehåll 3 mars.
Tid: Lördagar kl 15–17
Plats: Zon
Kostnad: 1 500 kr
Konstpedagog: Elisabeth Westerlund, konstnär

Kurs 10: SOFT CITY–Experiment i samarbete

5 tillfällen

Vi skapar ljudkonst och textila skulpturer med interaktivt ljud. Varje deltagare får utforma en egen del av en installation. Tillsammans skapar vi en helhet. Vägen dit kommer vara en kreativ process som ställer frågor om vårt gemensamma projekt.

Datum: 14 april–12 maj 2018
Tid: Lördagar kl 15–17
Plats: Zon
Kostnad: 1 800 kr
Konstpedagog: Kristoffer Svenberg, konstnär