Group 2

(A)Muse Foto: Sofia Qvarnström/Moderna Museet

Specialsöndag

Musik, sagor och visning i Sensing Nature from Within

13.10 2019 – 13.10 2019

Malmö

Välkommen till en härlig söndag på museet med specialvisning, sagoberättare och konsert med (A)Muse – allt i anslutning till den nyöppnade utställningen Sensing Nature from Within.

Det finns all anledning att boka in ett besök hos oss den 13 oktober. Då ges möjlighet att uppleva höstens stora utställning Sensing Nature from Within genom bland annat musik och berättelser.
Under dagen ger curator Joa Ljungberg en visning där hon tar dig med på en tur i utställningen – ett perfekt sätt att lära sig mer om alla de intressanta och tankeväckande verk som finns där. Vår sagoberättare Ellen Arvidsson bjuder alla familjer med barn från 4 år och uppåt på en muntlig berättelse, som tar sin utgångspunkt i utställningens tematik. Dessutom blir det två minikonserter med klassisk musik av (A)Muse – en Malmöbaserad ensemble som består av internationellt prisbelönade musiker ur Malmö SymfoniOrkester. Medlemmarna i (A)Muse förenas i sin syn på estetik, stilistisk flexibilitet och passion för musik och konst.