Fyra personer vid ett cafebord inomhus på Moderna Museet Malmö

Cafét Bröd och Vänner, Foto: Sanna Dolck Wall

Vårt café

Vad är bättre än att fika, äta och dricka något gott i samband med ditt museibesök? Med naturliga tillsatsfria och ekologiska råvaror erbjuder vårt café Bröd och Vänner ett sortiment av olika bröd, mackor, kakor, bullar, soppor och sallader. Välkommen till vårt orangedoppade café.

Bröd och Vänners motto är – ”surdeg, kärlek och hantverk räcker långt”. Med naturliga tillsatsfria och ekologiska råvaror erbjuder de ett sortiment av olika bröd, mackor, kakor, bullar, soppor och sallader. Caféet har samma öppettider som museet: öppettider. Det går bra att betala med kontanter, kort eller swish i caféet.

Med halverat antal sittplatser inomhus och i och med detta utökat avstånd, bordsbeställning samt en fin uteservering kan du känna dig trygg med att njuta av Bröd och Vänners godsaker i samband med ditt besök.

Närbild av kanlebullar
Foto: Katarina Havung/Moderna Museet
Närbild av uppläggningsfat med muffins
Foto: Katarina Havung/Moderna Museet

Lunch

Varje dag serverar Bröd och Vänner lunch där du kan välja mellan veckans soppa, flera sorters pajer, sallader eller grillmackor. Det finns alltid vegetariskt lunchalternativ. På vardagar ingår bryggkaffe i lunchpriset.

En tallrik tomatsoppa med tillbehör på cafebord
Foto: Katarina Havung/Moderna Museet
Två tallrikar med getostsallad på bord
Foto: Katarina Havung/Moderna Museet
Två personer vid bord på Moderna Museet Malmös uteservering
Moderna Museet Foto: Sanna Dolck Wall

Publicerad 17 juni 2015 · Uppdaterad 8 mars 2021