Vi öppnar snart nytt café. För tillfället kan vi därför endast erbjuda enklare fika.

Man som blir tatuerad av kvinna.

Tattuveringsstudio med konstnärerna Emma Philipson och Lisa Ewald. Foto: Anna Norberg

Invigning av Bästa Biennalen

Se konst, möt konst, upplev konst!

19.10 2019 – 19.10 2019

Malmö

Bästa Biennalen är både en konstbiennal och en löpande verksamhet med fokus på konst, tillgänglighet och inkludering. I år äger biennalen rum 19 oktober-3 november och i samband med läslovet kan du uppleva över 200 aktiviteter runt om i hela Skåne. Varmt välkommen på invigningen av detta stora kalas här på Moderna Museet Malmö!

Vartannat år händer det något unikt i Skåne – nämligen Bästa Biennalens konstbiennal. I samband med och under läslovet kan du uppleva över 200 aktiviteter, tillsammans med din familj, dina vänner eller på egen hand, runt om i hela Skåne. Under sexton fullmatade dagar kan du besöka utställningar som är speciellt producerade för Bästa Biennalen och delta i workshops ledda av professionella konstnärer och pedagoger – på bibliotek, gallerier, konstmuseer och konsthallar, ute i stadsrummet och i naturen.

Invigningen av Bästa Biennalen sker i år på Moderna Museet Malmö – ute på Ola Billgrens plats. Vi firar med invigningstal, bandklippning och fika till alla barn! Dessutom blir det TATTUVERINGSSTUDIO i vår Verkstad. Välj en teckning med ett motiv som du tycker om, så ritar konstnärerna Emma Philpson och Lisa Ewald en fin tattuvering på din hud!