BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER. Vi har fri entré men för att säkra din plats, eller undvika väntan, rekommenderar vi förbokning av biljett – boka din biljett här.

Foto av två barn klädda i caper rör sig i ett rum

Thousand Times Yes, 2021 Foto: Laura Cemin

Ljudlandskap

Workshop för 12–15 år

21.9 – 28.9 2021

Malmö

6 dagar kvar

Är du sugen på att jobba i en konstnärlig workshop?Under två dagar får du träffa och arbeta tillsammans med en konstpedagog från Moderna Museet Malmö och artister som medverkar i föreställningen Thousand Times Yes med premiär på Inkonst den 8 oktober.

Vad gör vi?

Ljud finns överallt. Vissa hör vi så ofta att vi kanske inte lägger märke till dem – ljudet av trafik, fågelkvitter eller ljuden av dina egna steg. Under två eftermiddagar lyssnar, skapar, samlar och spelar vi in ljud tillsammans för att sedan lyssna och sätta ord på dem, och slutligen komponera ihop dem till ett gemensamt Ljudlandskap.

Workshopen LJUDLANDSKAP genomförs under ledning av en konstpedagog från Moderna Museet Malmö och medverkande ur den experimentella /kammar/operan Thousand Times Yes.

LJUDLANDSKAP är ett samarbete mellan Inkonst, Inter Art Center och Moderna Museet Malmö och görs i anslutning till Thousand Times Yes som har premiär den 8 oktober. Du som har deltagit i workshopen kommer att erbjudas att gå på premiären av Thousand Times Yes på Inkonst.

Händelser

Foto av två barn klädda i caper rör sig i ett rum
  • Workshop

Ljudlandskap – Workshop