Group 2

(A)Muse

Specialsöndag

Visningar och musik i Turbinhallen

20.5 2018 – 20.5 2018

Malmö

Välkommen till en härlig söndag på museet med två specialvisningar och konsert med (A)Muse – allt mitt i utställningen Kobro & Strzemiński: Ny konst i turbulenta tider.

Det finns all anledning att boka in ett besök hos oss den 20 maj. Då ges möjlighet att uppleva en utställning med Kobro & Strzemiński – två av de viktigaste frontfigurerna i det polska avantgardet genom specialvisningar och klassisk musik.

Dagen inleds med framträdande av (A)Muse – en Malmöbaserad ensemble som består av internationellt prisbelönade musiker ur Malmö SymfoniOrkester. Medlemmarna förenas i sin syn på estetik, stilistisk flexibilitet och passion för musik och konst. Sedan är det dags för en familjevisning som passar alla från 4 år och uppåt, då det finns stort utrymme för alla frågor som kan tänkas komma upp i mötet med konsten. Därefter ger Ana María Bermeo Ujueta, intendent förmedling, en visning där hon berättar allt du inte visste om Kobro & Strzemiński och verken i utställningen. Programmet avrundas med ytterligare ett framträdande med (A)Muse.

(A)Muse