Gula förvaringsskåp på Moderna Museet Malmö

Foto: Åke E:son Lindman

Tillgänglighet

Vi vill att museet ska vara tillgängligt för alla. Funktionsvariation ska inte vara ett hinder för besök hos oss. Välkommen!

Inför ditt besök

Parkering

Det finns flera parkeringsgarage nära Moderna Museet Malmö. De närmsta är Caroligaraget (Kattsundsgatan 4), P-hus Von Cronow (Djäknegatan 19), Citygaraget (Djäknegatan 29), Hansagaraget (Malmborgsgatan 6), P-hus Petri (Mäster Nilsgatan 24) och P-huset Anna (Kaptensgatan 4).

Väskor, förvaringsmöjligheter, garderob

Det är tillåtet att ta med mindre väskor (max 42x30x10 cm) in i utställningssalarna. Större väskor och paraplyer måste låsas in i våra förvaringsskåp. Mindre ryggsäckar måste bäras i handen eller på magen. Paraplyer får inte tas med in i utställningssalarna. Det finns låsbara myntfria förvaringsskåp för dina tillhörigheter (maxmått: 24 x 67cm). Större föremål får inte plats och bör därför inte tas med till museet.

Handikapptoalett

Finns på bottenplan i det gula området på kartan nedan. Här finns också skötbord.

Rullstol

Vi har en rullstol för utlån. Inga hindrande trösklar i museet.

Hiss

Du tar dig enkelt med hiss mellan våningsplanen.

Hörslinga

Finns i entrékassan.

Museivärdar

Våra museivärdar hjälper dig till rätta i huset och samtalar gärna med dig om konsten och våra utställningar. Vänd dig till någon av dem om du har frågor om något konstverk, våra utställningar, program, vill delge oss tips eller lämna dina synpunkter om museet.

Här är en karta över Moderna Museet Malmö som visar museets publika delar:

Karta över Moderna Museet Malmö

Här visar vi en teckenspråkstolkad introduktion till museet

Publicerad 23 juli 2015 · Uppdaterad 13 februari 2024