Besökare med guide

Foto: Albin Dahlström/Moderna Museet

Boka en guidad visning

Vi välkomnar företag, konstföreningar och privata grupper att boka visningar av Moderna Museet Malmös utställningar. Skräddarsy er egen visning av Moderna Museet Malmö. Kanske en djupdykning i någon utställning – eller varför inte en visning med fokus på byggnadens spännande arkitektur?

Gruppvisningar

Med start den 28 september välkomnar vi åter bokade gruppvisningar på Moderna Museet. Företag, skolklass, förening, föräldragrupp eller en grupp vänner? Boka en guidad visning med en inspirerande och kunnig guide som berättar om konsten och konstnärerna.

Under hösten välkomnar vi bokade barngrupper och skolklasser på tisdagsmorgnar och torsdagsmorgnar, innan museet öppnar kl 11.

Filmade visningar

Ta gärna del av de filmade visningar vi producerat. Våra konstpedagoger ger korta introduktioner till några utvalda verk av Hilma af Klint. Du hittar filmerna i vår YouTube-kanal och här.

Utställning

Typ av visning

Önskat datum och tid i första hand

Önskat datum och tid i andra hand

Antal personer

Gruppens namn (skola, företag, förening etc.)

Årskurs/ålder

Kontaktperson

E-post

Telefon

Organisations-/personnummer

Fakturaadress

Frågor och önskningar

 Jag godkänner att mina uppgifter hanteras av Moderna Museet

Hantering av personuppgifter

När du skickar en bokningsförfrågan till oss behöver du lämna personuppgifter (till exempel namn och e-postadress). Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter: Moderna Museets integritetspolicy

Mer om utställningen