Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

25.2 2014

7 mars kl 17-20: Utopian Talk-Show

Utopian TalkshowInstallationsbild från Utopian talk-show line-up på Eastside Projects 2013. Foto: Sophie Warren och Jonathan Mosley

7 MARS 2014 KL 17-20: UTOPIAN TALK-SHOW

På fredag 7 mars får Moderna Museet Malmö besök av Utopian Talk-Show Line-Up och bjuder på en kväll av hastigt upplästa texter om utopins ”arkitektur”.

Utopian Talk-Show Line-Up, UTSLU, är ett multidisciplinärt evenemang i gränslandet mellan performance och öppet seminarium. En grupp inbjudna läsare presenterar korta utdrag ur utopiska texter, i högt tempo och regisserat sammanhang, inspirerat av en talk-show. De olika textfragmentens likheter och skillnader understryks samtidigt som de blir del av en gemensam kontext.

I Utopian Talk-Show Line-Up på Moderna Museet Malmö medverkar: Maria Engberg som MC, Gunnar Sandin som ”Cue-card operator, poeten Ida Börjel, arkitekten Fredrik Torisson, Christianiaarkiveraren Ole Lykke Andersen, videokonstnären Lena Mattsson och mediadesignern Eric Snodgrass.

Utopian Talk-Show Line-Up presenteras i samarbete med ResArc och Designfakulteten.

Evenemanget äger rum på Lastkajen. Gratis inträde. Begränsat antal platser. Ingen föranmälan.

Publicerad 25 februari 2014 · Uppdaterad 25 februari 2014