Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

7.3 2014

16 mars: Sista chansen att se Lena Mattsson: I betraktarens öga

Installationsvy. Foto: Sofia Qvarnström

Söndag 16 mars 2014 går utställningen Lena Mattsson: I betraktarens öga ner. I Moderna Museet Malmös Nya galleriet kan besökaren se förläggaren Bo Cavefors berätta om sitt liv till tonerna av nyskriven musik av Conny C-A Malmqvist. Konstnären och curatorn Ola Åstrand innehar rollen som betraktare och i hans mörka solglasögon reflekteras intervjun med Bo Cavefors.

Verket har beskrivits som ”modigt” och ”väl genomfört” och utställningen pågår hela veckan (tisdag-söndag kl.11-18) fram till 16 mars. Läs mer om Lena Mattsson: I betraktarens öga.

Publicerad 7 mars 2014 · Uppdaterad 7 mars 2014

Nyheter