Group 2

Foto: Stefan Andersson

Restaurangens lunchmeny

Ät lunch till stans vackraste utsikt! Här kan du njuta av säsongens finaste råvaror ur menyn som följer årstiderna. På buffén finns alltid ett stort utbud varma och kalla rätter. Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Krögare är kocken och matinspiratören Malin Söderström.

Välj mellan sallader, soppor, kött, fisk eller vegetariska varmrätter och nygräddade baguetter. Efter maten eller till kaffet finns veganska jordnötsrutor, mandelbiscotti, kardemummabullar och mycket mer. Tisdag till fredag serveras dagens varmrätt, veckans vegetariska rätt och en mustig soppa. Varmrätten ackompanjeras alltid med en generös och matig salladsbuffé.

Veckans vegetariska rätt

Koreanska mungbönspannkakor med kimchi, vegansk chilimajonnäs, böngroddar och ris.

Tisdag 16 april

Nattbakad svensk fläskkarré med steksky, tzatziki och rostade rotfrukter. (L)

Onsdag 17 april

Fröpanerad sejfilé med örtagårdsås, citron och potatispuré.

120 kr

Torsdag 18 april till söndag 21 april

Vi serverar en påskinspirerad variant av vår brunch: Brunch på vårt vis

Veckans soppa

Soppa på potatis, purjolök, blomkål, vitt vin och grädde. (L)
95 kr
Veckans soppa med salladsbuffé.
120 kr

För barnen

Ekologisk pasta med köttfärssås. (G)
Barnportion från buffén.
55kr

Lördag och söndag

På helgen dukar vi upp vår populära brunch. Läs mer: Brunch på vårt vis

Foto: Stefan Anderson

Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 15 april 2019