Group 2

Foto: Stefan Andersson

Restaurangens lunchmeny

Ät lunch till stans vackraste utsikt! Njut av säsongens finaste råvaror ur en meny som följer årstiderna. På buffén finns ett stort utbud av varma och kalla rätter. Krögare är kocken och matinspiratören Malin Söderström.

Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Välj mellan sallader, soppor, kött, fisk eller vegetariska varmrätter och nygräddade baguetter. Till kaffet finns veganska jordnötsrutor, mandelbiscotti, kardemummabullar och mycket mer. Tisdag till fredag serveras dagens varmrätt och vegetariska rätt, en mustig soppa samt en generös och matig salladsbuffé.

Veckans meny

Tisdag 21 januari
Nattbakad Svensk grissida med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatis. (L)
Glasnudlar med ”pulled jackfruit”, chili, koriander, sticklök. (V)

Onsdag 22 januari
Polenatpanerad sejfilé med sauce verte, citron och
stompad potatis. (L)
Svamplasagne med parmesanost, rucolakräm och citron (G)(L)

Torsdag 23 januari
Kumminbakad kyckling med paprikasås, bladspenat och matvete. (G)
Italiensk kikärtsgryta med tomat, blekselleri och basilika samt basmatiris. (V)

Fredag 24 januari
Svensk oxbringa med steksky, dragonkräm, vitlöksstekta gröna bönor och ugnsbakad potatis.
Lins- och rödbetspuckar med tzatziki, rostade morötter och couscous (G)(L)

Salladsbuffé ingår.
135 kr

Veckans soppa

Rödbetsoppa med rödkål, rödvin, svartpeppar och fänkål. (V)
Salladsbuffé ingår.
110 kr

För barnen

Ekologisk pasta med köttfärssås. (G)
75 kr
Pannkakor med sylt och grädde (G)
75 kr

Barnportion från buffén.
75 kr

Lördag och söndag

På helgen dukar vi upp vår populära brunch. Läs mer: Brunch på vårt vis

(G) innehåller gluten
(L) innehåller laktos
(V) vegan

Foto: Stefan Anderson

Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 17 januari 2020