Group 2

Restaurangen Moderna Museet i Stockholm Foto: Miki Anagrius

Restaurangens lunchmeny

I köket inspireras vi av de bästa råvarorna för säsongen allt för att arbeta så hållbart som möjligt. På vardagar mellan kl 11 och stängning serverar Restaurangen lunchbuffé och det finns alltid fräsch sallad, soppa, matiga mackor och goda hembakade kakor.

Dagens rätt

I dagens rätt ingår en generös salladsbuffé och kolsyrat vatten
120 kr
Kaffe på maten
15 kr

Tisdag 12.12

Svensk fläskkarré bbq 66º med steksky, tzatziki och ugnsbakad potatis (L)

Onsdag 13.12

Dillbakad sejfilé med vitt vin och blåmusslor, bladspenat och kokt potatis (L)

Torsdag 14.12

Kumminbakad kycklinglårfilé med lökchutney, sotad citron och matvete (G)

Fredag 15.12

Chorizo med parmesankräm, rostad spansk potatissallad och bladpersilja (L)

Veckans vegetariska rätt

Glasnudelsallad med broccoli, koriander, chili och tofu

I veckans vegetariska rätt ingår en generös salladsbuffé och kolsyrat vatten
120 kr

Veckans soppa

Tomatsoppa med röda linser, blekselleri och rostad majs
95 kr
Veckans soppa med salladsbuffé
120 kr

För barnen

Pasta med köttfärssås (G)
55 kr
Barnportion från buffén
55kr

Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 8 december 2017