
Foto: Stefan Andersson
Restaurangens lunchmeny
Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Välj mellan sallader, kött, fisk eller vegetariskt och nygräddade baguetter. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Lunchmeny
Tisdag 11–18.30
Onsdag–fredag 11–14.30
Lördag–söndag 11–15.30
Till lunchen ingår nybakad baguette, liten sallad och stilla/bubbelvatten.
Kaffe på maten 20 kr (vardagar).
Meny vecka 49
Tisdag 5 december
Isterband (MP, G. senap, sulfit)
med dillstuvade rotfrukter, senap och picklad silverlök
175 kr
Krämigt matvete (MP, G, sulfit)
med rostade champinjoner, palsternacka och rosmarin (MP, G, sulfit)
155 kr
Onsdag 6 december
Viltfärsbiffar (MP, G, senap, ägg, sulfit)
med gräddsås, rostad potatis, morot och picklat körsbär
175 kr
Risotto (MP, sulfit)
med sotad lök, inkokt purjolök och Västerbottenost
155 kr
Torsdag 7 december
Sotad kolja (MP, skaldjur, selleri, sulfit)
med rotselleri, morot och velouté på havskräfta
175 kr
Bakad rödbeta (MP, sulfit)
med getost, honung, bitter sallad och inlagda vinbär
155 kr
Fredag 8 december
Kyckling (MP, sulfit)
med rött vin, champinjoner, syltlök, potatispuré och rökt sidfläsk
175 kr
Rostade gulbetor (MP, sulfit)
med bönor, päron och blåmögelost
155 kr
Lördag 9 december–söndag 10 december
Kyckling (MP, sulfit)
med rött vin, champinjoner, syltlök, potatispuré och rökt sidfläsk
185 kr
Rostade gulbetor (MP, sulfit)
med bönor, hyvlat päron och blåmögelost
165 kr

Allergener
(G) innehåller gluten
(Kräftdjur) innehåller kräftdjur
(Ägg) innehåller ägg
(F) innehåller fisk
(Jordnötter) innehåller jordnötter
(SB) innehåller sojabönor
(MP) innehåller mjölkprotein
(N) innehåller nötter och mandel
(SE) innehåller selleri
(S) innehåller senap
(Sesam) innehåller sesamfrö
(LU) innehåller lupin
(Blötdjur) innehåller blötdjur
(Sulfit) innehåller svaveldioxid och sulfit
Kontakt
Kontakta Restaurangen om du har frågor angående allergier eller andra matpreferenser på: info@momumat.se eller 08-520 236 60
Restaurangen arbetar aktivt med hållbarhet tillsammans med Hållbara Restauranger. Vi väljer främst närodlade råvaror efter säsong.
Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 4 december 2023