Group 2

Foto: Stefan Andersson

Restaurangens lunchmeny

Ät lunch till stans vackraste utsikt! Här kan du njuta av säsongens finaste råvaror ur menyn som följer årstiderna. På buffén finns alltid ett stort utbud varma och kalla rätter. Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Krögare är kocken och matinspiratören Malin Söderström.

Välj mellan sallader, soppor, kött, fisk eller vegetariska varmrätter och nygräddade baguetter. Efter maten eller till kaffet finns veganska jordnötsrutor, mandelbiscotti, kardemummabullar och mycket mer. Tisdag till fredag serveras dagens varm- och vegetarisk rätt samt en mustig soppa. Varmrätten ackompanjeras alltid med en generös och matig salladsbuffé.

Veckans meny

Tisdag 20 november

Nattbakad svensk fläskkarré med coleslaw, bbq-sås och ugnsbakad potatis. (G)
Indisk lins- och blomkålscurry med limeyoghurt och basmatiris. (L) (V)

Onsdag 21 november

Polentapanerad sejfilé med sauce verte, citron och stompad potatis. (L)
Glasnudlar, nattbakad kål, sticklök, friterad tofu samt chili- och citrongrässås. (V)

Torsdag 22 november

Dragonkyckling med rostad vitlökssås och matvete. (G) (L)
Morots- och linsbiffar med tomat- och ingefärssås samt rostade rotfrukter. (V)

Fredag 23 november

Rödvinsbräserat svenskt högrev med champinjoner och smålökar samt persiljepotatis.
Japanska pannkakor med vitkål, okonomiyakisås, kimchi och rundkorningt ris. (V)

135 kr

Veckans soppa

Pumpa, potatis och blomkålssoppa med timjan och äpple. (V)
Salladsbuffé ingår.
110 kr

För barnen

Ekologisk pasta med köttfärssås. (G)
55kr
Barnportion från buffén.
55kr

Lördag och söndag

På helgen dukar vi upp vår populära brunch. Läs mer: Brunch på vårt vis

(G) innehåller gluten
(L) innehåller laktos
(V) vegan

Foto: Stefan Anderson

Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 19 november 2019