Sallad i skål på bord.

Foto: Stefan Andersson

Restaurangens lunchmeny

Ät lunch till stans vackraste utsikt! Njut av säsongens finaste råvaror ur en meny som följer årstiderna. Krögare är kocken och matinspiratören Malin Söderström.

Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Välj mellan sallader, kött, fisk eller vegetariskt och nygräddade baguetter. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Veckans lunch

Tisdag-fredag kl 11-15 (tisdagar även 16-19)

Lördag-söndag kl 11-16

Till lunchen ingår nybakad baguette, liten sallad, och stilla/bubbelvatten. Välj en av dagens två rätter.

Vardag och helg: 165 kr (vegetariskt 145 kr)

Kaffe på maten: 15 kr 

Tisdag 22 november & onsdag 23 november

Lax med sotad lök, potatis, broccoli och vitvinssås (L, MP, fisk)
165 kr 

Kryddrostad morot med matvete, lingon och spenat (L, MP, G)
145 kr

Torsdag 24 november & fredag 25 november

Korv med smak av mejram och kummin serveras med rotselleri och sky (L, MP, G)
165 kr 

Rostad blomkål med champinjon, höstärt och dragon (L, MP baljväxt)
145 kr

Lördag 26 november oktober & söndag 27 november

Kycklingjärpar med potatis, rostad kål och gräddig sås (L, MP, G)
165 kr 

Kikärtor med jordärtskocka, blomkål och champinjon (L, MP, baljväxt)
145 kr

Veckans soppa (vegan)

Gulärtssoppa
125 kr 

Malin Söderström i kök smakar på soppa.
Restaurangens Malin Söderström. Foto: Thron Ullberg

Alltid på menyn

Matiga smörgåsar

Sorter varierar, från 85 kr 

För barnen

Pasta Bolognese (G,L,MP)
85 kr 
Pannkakor med sylt och grädde (G, L, MP, ägg)
85 kr

Teckning av fisk i svart/vitt.

Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 21 november 2022