
Foto: Stefan Andersson
Restaurangens lunchmeny
Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Välj mellan sallader, kött, fisk eller vegetariskt och nygräddade baguetter. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Veckans lunch
Serveras kl 11–16 (tisdagar även 16–19)
Avvikande öppettider vecka 20:
18, 19, 20 och 21 maj – kassan stänger kl 15, Restaurangen stänger kl 16
Vardagar: 145 kr
Helgen: 165 kr
Kaffe på maten: 15 kr
Smör, bröd, mineralvatten och sallad ingår.
Tisdag 17 maj & onsdag 18 maj
Kycklingbröst, krispig jordärtskocka, risoni och gremolata på libbsticka (L, MP, G, selleri)
Vegetarisk moussaka med aubergine, zucchini, vitlök och tomat, serveras med tzatziki (G, L, MP, ägg, selleri)
Torsdag 19 maj & fredag 20 maj
Panerad och friterad kolja, dansk remoulad, kokt nypotatis, spenat och fänkålssallad (G, ägg, senap)
Pasta Limone, serveras med kronärtskocka och parmesan (G, L, MP)
Lördag 21 maj & söndag 22 maj
Bakad fläsksida, citronbakad morot, rostad nypotatis och rosésallad (L, MP)
165 kr
Blomkål, bakat ägg, vita bönor och rödlöksmarmelad (L, MP, baljväxt, ägg, G)
145 kr
Veckans soppa (vegan)
Morot- och ingefärssoppa (baljväxt, sesam)
125 kr
Hela veckan
Skagen, forellrom, citron, dill och smörstekt toast (skaldjur, L, ägg, S)
Halv portion 145 kr
Hel portion 185 kr
För barnen
Ekologisk pasta med köttfärssås. (GL)
75 kr
Pannkakor med sylt och grädde. (GL, L, MP, ägg)
75 kr
Halv portion av dagens rätt
75 kr
Allergener
(S) innehåller senap
(MP) innehåller mjölkprotein
(GL) innehåller gluten
(L) innehåller laktos
(ägg) innehåller ägg
(soja) innehåller soja
(BV) innehåller baljväxter
(N) innehåller nötter
Kontakta Restaurangen om du har frågor angående allergier eller andra matpreferenser på: info@momumat.se eller 08-520 236 60


Kontakt
info@momumat.se eller 08-520 236 60
Restaurangen arbetar aktivt med hållbarhet tillsammans med Hållbara Restauranger. Vi väljer främst närodlade råvaror efter säsong.
Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 18 maj 2022