Restaurangens lunchmeny
Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Varje dag serveras en kött- eller fiskrätt, en vegetarisk rätt och en vegansk soppa. Till lunchen får du nybakat bröd och sallad. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Lunchmeny
Tisdag 11–18.30
Onsdag–fredag 11–14.30
Lördag–söndag 11–15.30
Till lunchen ingår nybakad baguette, liten sallad och stilla/bubbelvatten.
Kaffe på maten 20 kr (vardagar)
Meny vecka 41
Tisdag 8 oktober
Sotad flankstek (SU, MP)
med rostad potatis, picklad majrova, sotade bönor och rödvinssås
175 kr
Panzanellasallad (G, MP, SU, Ägg, S)
med dragonmajonnäs och fetaost
155 kr
Onsdag 9 oktober
Kycklingfärsbiff (G, SU, S, Ägg, MP)
med tzatziki, rostad paprika och tabbouleh
175 kr
Ribollita (SU, SE, MP)
italiensk kålsoppa med vita bönor och parmesan
155 kr
Torsdag 10 oktober
Bakad sej (F, SU, S, Ä, MP, kräftdjur)
med kräftmajonnäs, bakad tomat, kryddrostad morot och tomatvinaigrette
175 kr
Auberginegratäng (G, SU, MP)
“Parmigiano alla melanzane”
155 kr
Fredag 11 oktober
Pulled pork burgare (MP, S, SU, Ägg, G, F, SB)
med coleslaw, koriander och kryddig klyftpotatis
175 kr
Vegetarisk bowl (SB, Ägg, SU, S, Sesam)
med jasminris, 63-graders ägg, kryddig sojafärs, kimchi och sesammajonnäs
155 kr
Lördag 12 oktober–söndag 13 oktober
Pulled pork burgare (MP, S, SU, Ägg, G, F, SB)
med coleslaw, koriander och kryddig klyftpotatis
185 kr
Vegetarisk bowl (SB, Ägg, SU, S, Sesam)
med jasminris, 63-graders ägg, kryddig sojafärs, kimchi och sesammajonnäs
165 kr
Allergener
(G) innehåller gluten
(Kräftdjur) innehåller kräftdjur
(Ägg) innehåller ägg
(F) innehåller fisk
(Jordnötter) innehåller jordnötter
(SB) innehåller sojabönor
(MP) innehåller mjölkprotein
(N) innehåller nötter och mandel
(SE) innehåller selleri
(S) innehåller senap
(Sesam) innehåller sesamfrö
(LU) innehåller lupin
(Blötdjur) innehåller blötdjur
(SU) innehåller svaveldioxid och sulfit
Kontakt
Kontakta Restaurangen om du har frågor angående allergier eller andra matpreferenser på: info@momumat.se eller 08-520 236 60
Restaurangen arbetar aktivt med hållbarhet tillsammans med Hållbara Restauranger. Vi väljer främst närodlade råvaror efter säsong.
Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 7 oktober 2024