Restaurangens meny
Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Varje dag serveras en kött- eller fiskrätt, en vegetarisk rätt och en vegansk soppa. Till lunchen får du nybakat bröd och sallad. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Öppettider
Tisdag och fredag
Kl 11–19.30
Köket är öppet:
Kl 11–18.30
Onsdag, torsdag, lördag, söndag
Kl 11–17.00
Köket är öppet:
Onsdag-torsdag kl 11–14.30
Lördag-söndag kl 11–15.30
Lunch vecka 4
Nybakad baguette, liten sallad och stilla/bubbelvatten ingår.
Kaffe på maten 20 kr (vardagar)
Tisdag 21 januari
Helstekt racks av ibericogris (SU, MP)
med en kräm på vita bönor, salsa verde, sotad sivripaprika och kryddigt smaksatt fläsksky
175 kr
Rödbetstartar (Ä, S, SU)
med rökt majonnäs, friterad potatis, vattenkrasse och tryffelvinaigrette
155 kr
Onsdag 22 januari
Grön thaigryta (SB, SU, MP)
med sotad kyckling, zucchini, broccoli, kokosmjölk och limeblad
175 kr
Helbakad blomkål (MP, SU, Ä)
med svartkål, smörsvängd gråärta och kräm på brynt smör
155 kr
Torsdag 23 januari
Panerad och friterad spätta (F, Ä, G, S, SU)
med tartarsås, potatis, ärtor och dill
175 kr
Vegetarisk moussaka (MP, SU, SB, G)
med vitlöksslungad paprika och oliver, samt en ruccolasallad
155 kr
Fredag 24 januari
Kalv-tritip (S, Ä, SU, SE, MP)
med tryffelmajonnäs, kryddig rotselleri, syrad lök och rödvinssås
175 kr
Rödvinsrisotto (SU, MP)
med smörsvängd svartkål och rödbeta, getost och krispig grönkål
155 kr
Lördag 25 januari–söndag 26 januari
Kalv-tritip (S, Ä, SU, SE, MP)
med tryffelmajonnäs, kryddig rotselleri, syrad lök och rödvinssås
185 kr
Rödvinsrisotto (SU, MP)
med smörsvängd svartkål och rödbeta, getost och krispig grönkål
165 kr
Allergener
(G) innehåller gluten
(Kräftdjur) innehåller kräftdjur
(Ägg) innehåller ägg
(F) innehåller fisk
(Jordnötter) innehåller jordnötter
(SB) innehåller sojabönor
(MP) innehåller mjölkprotein
(N) innehåller nötter och mandel
(SE) innehåller selleri
(S) innehåller senap
(Sesam) innehåller sesamfrö
(LU) innehåller lupin
(Blötdjur) innehåller blötdjur
(SU) innehåller svaveldioxid och sulfit
Kontakt
Kontakta Restaurangen om du har frågor angående allergier eller andra matpreferenser på: info@momumat.se eller 08-520 236 60
Restaurangen arbetar aktivt med hållbarhet tillsammans med Hållbara Restauranger. Vi väljer främst närodlade råvaror efter säsong.
Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 20 januari 2025