Restaurangens lunchmeny
Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Varje dag serveras en kött- eller fiskrätt, en vegetarisk rätt och en vegansk soppa. Till lunchen får du nybakat bröd och sallad. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Lunchmeny
Tisdag 11–18.30
Onsdag–fredag 11–14.30
Lördag–söndag 11–15.30
Till lunchen ingår nybakad baguette, liten sallad och stilla/bubbelvatten.
Kaffe på maten 20 kr (vardagar)
Meny vecka 37
Tisdag 10 september
Kycklinggryta (MP, SU, S)
med dijon och dragon, rostad potatis och zucchini
175 kr
Vegofärsbiffar (SB, SU, S, ägg, G, MP)
med kokt potatis, lingon, gräddsås och pressgurka
155 kr
Onsdag 11 september
Honungsrostade morötter (MP, G)
med getostkräm, Sobrasada, vitkål och vita bönor
175 kr
Mozzarellasallad (MP, G, S, ägg, SU)
med tomat, rökt paprikamajonnäs, sotad persika, krutonger och mynta
155 kr
Torsdag 12 september
Panerad och friterad spätta (G, ägg, F, S, SU, MP)
med blomkål, sardellmajonnäs och smörsvängdpotatis
175 kr
Ängamat (MP, SU)
155 kr
Fredag 13 september
Kryddsotad fläskkarré (SU, ägg, S, MP)
med rökt majonnäs, sotade bönor, gremolata och rostad potatis
175 kr
Helrostad blomkål (MP, SU)
med vit bönpuré, Parmesan, oliver, salvia och kål
155 kr
Lördag 14 september–söndag 15 september
Kryddsotad fläskkarré (SU, ägg, S, MP)
med rökt majonnäs, sotade bönor, gremolata och rostad potatis
185 kr
Helrostad blomkål (MP, SU)
med vit bönpuré, Parmesan, oliver, salvia och kål
165 kr
Allergener
(G) innehåller gluten
(Kräftdjur) innehåller kräftdjur
(Ägg) innehåller ägg
(F) innehåller fisk
(Jordnötter) innehåller jordnötter
(SB) innehåller sojabönor
(MP) innehåller mjölkprotein
(N) innehåller nötter och mandel
(SE) innehåller selleri
(S) innehåller senap
(Sesam) innehåller sesamfrö
(LU) innehåller lupin
(Blötdjur) innehåller blötdjur
(SU) innehåller svaveldioxid och sulfit
Kontakt
Kontakta Restaurangen om du har frågor angående allergier eller andra matpreferenser på: info@momumat.se eller 08-520 236 60
Restaurangen arbetar aktivt med hållbarhet tillsammans med Hållbara Restauranger. Vi väljer främst närodlade råvaror efter säsong.
Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 9 september 2024