Group 2

Foto: Stefan Andersson

Restaurangens lunchmeny

Ät lunch till stans vackraste utsikt! Njut av säsongens finaste råvaror ur en meny som följer årstiderna. På buffén finns ett stort utbud av varma och kalla rätter. Krögare är kocken och matinspiratören Malin Söderström.

Med hållbarhet i fokus bjuder Restaurangen på en matupplevelse för alla. Välj mellan sallader, soppor, kött, fisk eller vegetariska varmrätter och nygräddade baguetter. Till kaffet finns veganska jordnötsrutor, mandelbiscotti, kardemummabullar och mycket mer. Tisdag till fredag serveras dagens varmrätt och vegetariska rätt, en mustig soppa samt en generös och matig salladsbuffé.

Veckans meny

Tisdag 18 februari

Nattbakad svensk fläskkarré med pepparsås och rostade rotfrukter.
Stekta glasnudlar med broccoli, jackfruit, chili, koriander och tamarindsås. (V)

Onsdag 19 februari

Fisk och skaldjurslasagne med tomat, basilika, parmesan- och rucolakräm. (G)(L)
Lins -och rödbetsbiffar med svampsky, bakad kål och persiljepotatis. (V)

Torsdag 20 februari

Frasig friterad koreansk kyckling med hoisinsås, coleslaw och ugnsbakad potatis. (G)
Indisk kikärts- och blomkålscurry med tandoori, kokosmjölk och basmatiris. (V)

Fredag 21 februari

Svensk pannbiff med lök, stompad potatis, pressgurka och rårörda lingon. (G)(L)
Bön- och svampchili med tomatsalsa, rostad majs, tortilla och kryddstekt ris. (V)

Salladsbuffé ingår.

135 kr

Veckans soppa

Potatis- och löksoppa med gremolata och brödkrutonger. (V)
Salladsbuffé ingår.
110 kr

För barnen

Ekologisk pasta med köttfärssås. (G)
75 kr
Pannkakor med sylt och grädde (G)
75 kr

Barnportion från buffén.
75 kr

Lördag och söndag

På helgen dukar vi upp vår populära brunch. Läs mer: Brunch på vårt vis

(G) innehåller gluten
(L) innehåller laktos och/eller mjölkprotein
(V) vegan

Foto: Stefan Anderson

Publicerad 8 mars 2016 · Uppdaterad 17 februari 2020