KÖP BILJETT. Åtgärder för att minska smittspridningen av coronaviruset

Vänner på vernissage. Foto: Hanna Ukura

Moderna Museets Vänner

Köp ett medlemskap nu så får du fri entré till alla utställningar på Moderna Museet i Stockholm och Malmö, plus till ArkDes, Färgfabriken och många fler. Samtidigt är du med och stödjer museet med inköp av konst till Samlingen.

Som medlem i Moderna Museets Vänner får du:

 • Fri entré till alla utställningar

  på Moderna Museet i Stockholm och Malmö, ArkDes, Gripsholms Slottssamling, Färgfabriken, Wanås Konst. I Oslo gäller fri entré till Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst, Henie Onstad Kunstsenter och samtliga av Nasjonalmuseets museer.

  Medlemmar i MMV har alltid fri entré till betalutställningarna på Moderna Museet, men i dessa tider måste alla förboka sin biljett, detta för att säkerställa att inte för många vistas i utställningen samtidigt. För att boka din fribiljett, går du in på önskad utställning på webben, väljer datum och tid och alternativet ”Övrig fri entré”.

 • Fritt tillträde till Tisdagsklubben

  på Moderna Museet i Stockholm. Vår programverksamhet med specialvisningar, ateljébesök, konstnärssamtal, föreläsningar med mera.

 • 10–20% rabatt i Butiken

  20 % rabatt på aktuella utställningskataloger, 10 % rabatt på allt annat i museets butiker i Stockholm och Malmö och i webshoppen.

 • 10 % rabatt i Restaurangen och KaffebarenCafé Blom och Bröd och Vänner i Malmö

  gäller ej alkohol och juicer i Restaurangen och Kaffebaren. Specialerbjudanden i samband med vernissager och Tisdagsklubben.

 • Vernissageinbjudningar

  till Moderna Museets Vänners exklusiva vernissager och Vännernas timme på Moderna Museet i Stockholm och Malmö. Du hittar inbjudningarna i medlemstidningen och våra nyhetsbrev.

 • Inbjudningar till konstresor

  med intendenter från Moderna Museet som ciceroner.

 • Vår medlemstidning

  tre gånger om året med vernissageinbjudningar, artiklar och information om utställningar och program.

 •  och samtidigt är du med och bidrar till att stödja Moderna Museet med inköp av konst.

Nyheter

Relaterade sidor