Group 2

Restaurangen på Moderna Museet in Stockholm

Restaurang, café och bar

På Moderna Museet kan du äta och dricka gott till Stockholms bästa utsikt! Oavsett om du är sugen på en rejäl lunch, en frisk kombucha eller en croissant till espresson kommer du inte bli besviken. Hos oss finns flera alternativ och du kan välja mellan Restaurangen, Kaffebaren, Baren och Café Blom. Välkommen!

Restaurangen

På vardagar kan du njuta av en generös buffé och på helgen dukar vi upp vår populära brunchbuffé i en avslappnad, ljus miljö. I Restaurangen finns ett utbud varma och kalla rätter, fräscha sallader, soppor, matiga mackor och goda hembakade kakor. Att dricka till kan du bland annat beställa Restaurangens egna ekologiska viner, friska juicer, öl och cider.

Meny tisdag–fredag

Brunchbuffé lördag–söndag

Öppettider: Restaurangen öppnar kl 11 tisdag–söndag och stänger 45 minuter tidigare än museet. Museets öppettider.

"

Kaffebaren

Kaffebaren är belägen intill museets huvudentré och är den perfekta mötesplatsen. Här kan du enkelt slinka in på en perfekt extraherad espresso eller en mjukt krämig cappuccino tillsammans med en fin toscansk choklad eller goda italienska mandelskorpor.

Öppettider: Kaffebaren är öppen samtidigt som museet. Museets öppettider.

"

Moderna Bar

Moderna Bar ligger i anslutning till Restaurangen och har samma fantastiska utsikt över Djurgården och tillgång till terrassen. På fredagar, i samband med vernissager och andra tillfällen med spännande program, är Moderna Bar öppen kl 17–23.

Titta i vår kalender om du är nyfiken på när Moderna Bar är öppen.

"

Café Blom

Café Blom hittar du i anslutning till ArkDes och Picassoträdgården. Här serveras bakverk, varma och kalla drycker, sallader, grillade mackor och andra smårätter.

Meny Café Blom

Café Blom öppnar kl 11 tisdag–söndag och stänger en halvtimme innan ArkDes.

ArkDes öppettider

Matsäcksplats

Har du med dig egen mat finns det plats att äta matsäck. På plan 1 finns en matsäcksplats som passar både familjer och skolklasser.

Fest hos oss

Vi erbjuder en spännande miljö för fest, evenemang och konferens. Våra lokaler passar alltifrån det mindre lunchmötet till heldagskonferenser med middag eller bankett för flera hundra personer. I Restaurangen kan ni njuta av utsikten över vattnet, Djurgården och Strandvägen genom våra generösa panoramafönster.

Läs mer om Restaurangen som festlokal

Publicerad 22 maj 2015 · Uppdaterad 19 december 2018