Group 2
Buffe i Restaurangen

Foto: Miki Anagrius

Restaurang, café och bar

På Moderna Museet kan du äta och dricka gott till Stockholms bästa utsikt! Oavsett om du är sugen på en rejäl lunch, en god juice eller en croissant till espresson kommer du inte bli besviken. Välkommen!

Restaurangen

På vardagar serverar Restaurangen en fräsch buffé. Menyn hittar du här. Varje lördag och söndag dukar vi upp vår populära brunchbuffé. Hos oss finns alltid fräsch sallad, soppa, matiga mackor och goda hembakade kakor.

Erbjudande januari!

Värm dig med veckans soppa och ett glas vin till ett snällare pris. Läs mer om januarierbjudandet

Kaffebaren

Kaffebaren är belägen intill museets huvudentré och är den perfekta mötesplatsen. Här kan du enkelt slinka in på en perfekt extraherad espresso eller en mjukt krämig cappuccino tillsammans med lite fin toscansk choklad eller goda italienska mandelskorpor.

Moderna Bar

Moderna Bar ligger i anslutning till Restaurangen och har samma fantastiska utsikt över Djurgården och tillgång till terrassen. På fredagar, i samband med vernissager och andra tillfällen med spännande program, är Moderna Bar öppen kl 17–23. Efter kl 20 går du in via terrassen på sjösidan.

Café Blom

Café Blom hittar du i anslutning till ArkDes och Picassoträdgården. Här serveras lättare luncher, gott kaffe och hantverksmässiga drycker från lokala bryggerier.
Lunchmeny Café Blom

Matsäcksplats

Har du med dig egen mat finns det plats att äta matsäck. På plan 1 finns en matsäcksplats som passar både familjer och skolklasser.

Fest hos oss

Vi erbjuder en spännande miljö för fest, evenemang och konferens. Våra lokaler passar alltifrån det mindre lunchmötet till heldagskonferenser med middag eller bankett för flera hundra personer. I Restaurangen kan ni njuta av utsikten över vattnet, Djurgården och Strandvägen genom våra generösa panoramafönster.

Läs mer om Restaurangen som festlokal

Publicerad 22 maj 2015 · Uppdaterad 16 januari 2018