Group 2
Buffe i Restaurangen

Foto: Miki Anagrius

Restaurang, café och bar

På Moderna Museet kan du äta och dricka gott till Stockholms bästa utsikt! Oavsett om du är sugen på en rejäl lunch, en god juice eller en croissant till espresson kommer du inte bli besviken. Välkommen!

Restaurangen

Restaurangen serverar lunchbuffé på vardagar mellan kl 11–14. Lunchmenyn hittar du här. Hos oss finns alltid fräsch sallad, soppa, matiga mackor och goda hembakade kakor.

Restaurangen öppnar en timme efter att museet öppnat och stänger en timme innan museet stänger. Vid speciella tillfällen stänger restaurangen lite tidigare och då hänvisar vi till alternativen nedan.

Kaffebaren

Kaffebaren är belägen intill museets huvudentré och är den perfekta mötesplatsen. Här kan du enkelt slinka in på en perfekt extraherad espresso eller en mjukt krämig cappuccino tillsammans med lite fin toscansk choklad eller goda italienska mandelskorpor.

Moderna Bar

Moderna Bar ligger i anslutning till Restaurangen och har samma fantastiska utsikt över Djurgården och tillgång till terrassen. På fredagar, i samband med vernissager och andra tillfällen med spännande program, är Moderna Bar öppen kl 17–23. Efter kl 20 går du in via terrassen på sjösidan.

Café Blom

Café Blom hittar du i anslutning till ArkDes och Picassoträdgården. Här serveras lättare luncher, gott kaffe och hantverksmässiga drycker från lokala bryggerier.
Lunchmeny Café Blom

Matsäcksplats

Har du med dig egen mat finns det plats att äta matsäck. På plan 1 finns en matsäcksplats som passar både familjer och skolklasser.

Fest hos oss

Vi erbjuder en spännande miljö för fest, evenemang och konferens. Våra lokaler passar alltifrån det mindre lunchmötet till heldagskonferenser med middag eller bankett för flera hundra personer. I Restaurangen kan ni njuta av utsikten över vattnet, Djurgården och Strandvägen genom våra generösa panoramafönster.

Boka julfest i Restaurangen

Boka en fantastisk middag i Malin Söderströms, kock och matinspiratör, regi. Efter middagen kan ni fortsätta festen med Stockholms vackraste utsikt som kuliss.

Läs mer om Restaurangen som festlokal här.

Publicerad 22 maj 2015 · Uppdaterad 13 december 2017