Group 2
Moderna Museet i Stockholm

Moderna Museet i Stockholm. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

Hyr lokaler i spännande miljö

Moderna Museet i Stockholm erbjuder en spännande miljö för konferens, evenemang och fest. Våra lokaler på Skeppsholmen passar alltifrån det mindre lunchmötet till heldagskonferenser med middag eller bankett för flera hundra personer.

Utöver flexibla konferenslösningar, erbjuds en spännande miljö och måltidsupplevelser i direkt anslutning till konsten och arkitekturen. Alla lokaler är tillgänglighetsanpassade, internetuppkopplade och utrustade med modern teknik.

Varje konferens förhöjs ytterligare av de aktiviteter som finns på Moderna Museet. Utöver den kreativa miljön erbjuder vi guidade visningar och föreläsningar. På Moderna Museet finns modern och samtida konst från hela 1900-talet fram till idag, med nyckelverk av bland annat Pablo Picasso, Henri Matisse, Meret Oppenheim, Salvador Dalí, Niki de Saint Phalle och Nils Dardel. Samlingen omfattar cirka 5 000 målningar, skulpturer och installationer, cirka 25 000 teckningar och grafiska blad samt fler än 100 000 fotografier. Varje år görs ett stort antal spännande tillfälliga utställningar med svensk och utländsk konst.

Titta på lokalerna

Publicerad 22 maj 2015 · Uppdaterad 6 mars 2019