Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Foto: Albin Dahlström/Moderna Museet

Festvåning med slående utsikt

Forma festen i egen regi, möjligheterna i Restaurangen är oändliga! Inled kvällen med välkomstdrink och privat visning av den aktuella utställningen på museet och fortsätt med middag och fest. Välkommen till festvåningen med Stockholms vackraste utsikt.

Hyr Restaurangen för middag, mingel eller fest. Restaurangen rymmer ca 315 personer men är en flexibel yta som går att dela av och fungerar fint för både större och mindre sällskap. Vid kompletterande dukning i vår bar och foajé, kan antalet uppgå till drygt 500 personer. Vid buffé/mingel-arrangemang, cirka 1 500 personer.

Malin Söderström driver Restaurangen

Moderna Museets restaurang drivs av Malin Söderström, välkänd kock och matinspiratör. 2011 blev hon utsedd till en av de ansvariga kockarna att skapa Nobelmiddagen i Stadshuset och 2014 fick hon titeln som Årets krögare. Malin Söderström har släppt ett antal kokböcker och syns ofta i olika TV-program som Kockarnas kamp och Sveriges mästerkock.

Restaurangens målsättning är att laga medveten, ärlig och hållbar mat.

Foto: Thron Ullberg
Foto: Stefan Andersson
Foto: Stefan Andersson
Moderna Museet i Stockholm. Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet
Foto: Stefan Andersson
Restauragning dukning med ståbord
Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet
Restauragning dukning
Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

Restaurangen ligger på plan 4

Karta över Moderna Museet. Restaurangen ligger på plan 4.

Publicerad 18 juni 2015 · Uppdaterad 17 juni 2019