Festvåning med slående utsikt
Restaurangen går att hyra tillsammans med Foajén eller Baren och terrassen. På sommarhalvåret blir terrassen ett extra rum och under årets mörkare tid skapas stämningsfulla ljusspel med marschaller.
Restaurangen rymmer ca 315 personer men är en flexibel yta som går att dela av och fungerar fint för både större och mindre sällskap. Vid kompletterande dukning i vår bar och foajé kan antalet uppgå till drygt 500 personer. Vid buffé/mingel-arrangemang, cirka 1 500 personer.
Malin Söderström driver Restaurangen
Moderna Museets restaurang drivs av Malin Söderström, välkänd kock och matinspiratör. 2011 blev hon utsedd till en av de ansvariga kockarna att skapa Nobelmiddagen i Stadshuset och 2014 fick hon titeln som Årets krögare.
Malin Söderström har släppt ett antal kokböcker och syns ofta i olika TV-program som Kockarnas kamp och Sveriges mästerkock.
Restaurangens målsättning är att laga medveten, ärlig och hållbar mat.
Kontakt
Menyer, offert mat och dryck, boka bord
info@momumat.se
08-52023660
Offert och lokalens tillgänglighet
Mats Björndal, konferensansvarig
Maria Jonsfjord, konferensassistent
08-5202 3612
Restaurangen ligger på plan 4
Publicerad 18 juni 2015 · Uppdaterad 3 februari 2021