Group 2

No One Notice, 2016. En film av: Adele Kosman & Hanna Westerling Kostym: Hanna Westerling & Helena Ekström

Acclimatize

10.10 2016 – 10.1 2017

Stockholm

Vi tror att kreativitet kan förändra världen. Låt fantastiska konstnärer och kreativa människor från hela världen inspirera dig till att själv skapa något för att stoppa eller kommentera klimatförändringarna. Acclimatize är en digital utställning där du själv kan vara med.

Acclimatize är en webbplats där alla som vill får ladda upp och ta del av klimat- och hållbarhetsinspirerade verk. Det kan vara en bild, en film, ett samtal, en dans, en dikt eller något annat som du själv skapat – du bestämmer själv. På Acclimatize finns också filmer med konstnärer och kreatörer som Olafur Eliasson och Bea Szenfeld, där de talar om kreativitet och klimat samt spännande texter av skribenter som ger olika perspektiv på klimatförändringarna, hållbarhet och kreativitet. Acclimatize är helt på engelska.

Till Acclimatize webbplats

Ladda upp ditt bidrag

Skriv en låt, gör en film, läs en dikt, måla en akvarell eller gör något helt annat. Så länge det handlar om klimat och hållbarhet och du själv är upphovsmakare är det bara att vara med. Ladda upp ditt bidrag på Acclimatize webbplats mellan 10 oktober 2016 och 10 januari 2017 och bidra till vår gemensamma inspirationsbank för en bättre värld.

Curatorial team: Ylva Hillström, Camilla Carlberg och Svante Helmbaek Tirén
Contact: acclimatize@modernamuseet.se