Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Streetdance-workshop med Freestyle Phanatix Foto: Sanna Dolck/Moderna Museet

18.10 2018

Fullt hus under höstlovet!

Höstlovet firas bäst på Moderna Museet Malmö. Under lovet kan du måla med textil och pröva på street-dance.

Under höstlovet sker två olika aktiviteter här på museet. På vår Lastkaj bjuder Freestyle Phanatix in till workshoppar i street-dance – ett hett tips till alla som saknat att dansa på museet sedan projektet PUBLIC MOVEMENT. I vår Verkstad inspireras vi av utställningen Rosemarie Trockel: Det lika olika och målar med garn, trådar, tyg och andra textilier.

Mer information om dansworkshopparna
Mer information om ”Måla med textil”

Publicerad 18 oktober 2018 · Uppdaterad 19 oktober 2018

Nyheter